Νέα στοιχεία για το θρίλερ με τον μικρό Άλεξ

Στο προσκήνιο έρχεται για ακόμη μία φορά το θρίλερ με την εξαφάνιση του μικρού Άλεξ, αφού σήμερα είναι η δίκη του παππού των δύο Ελληνόπουλων, που εμπλέκονται στην μυστηριώδη υπόθεση.
Μπορεί να έχουν περάσει περίπου έξι χρόνια, αλλά ο τραγικός χαμός του Άλεξ συνεχίζει να συγκλονίζει. Οι μνήμες θα ζωντανέψουν ξανά, καθώς ξεκινάει στη Θεσσαλονίκη η δίκη εναντίον του παππού των δύο από τα πέντε αγόρια που ευθύνονται για τον χαμό του. Ο 64χρονος κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία καθώς ισχυριζόταν πως τα παιδιά βρισκόταν στο σπίτι το μοιραίο απόγευμα της εξαφάνισης και κάποιοι θεωρούν τον παππού ως τον ιθύνοντα νου πίσω από την εξαφάνιση του άψυχου σώματος του μικρού παιδιού.
Όπως λέει, μάλιστα, ο δικηγόρος της οικογένειας του 11χρονου Άλεξ, Μανώλης Αναγνωστάκης στην Εspresso “η δίκη αυτή, η οποία θα κλησει και τον δικαστικό κύκλο της υπόθεσης, είναι πολύ σημαντική γιατί η οικογένεια του Άλεξ θεωρεί ως κύριο υπεύθυνο για την εξαφάνιση του άψυχου σώματος του παιδιού τον παππού, εξ ου και η πρωτόδικη καταδίκη του για υπόθαλψη εγκληματία. Θεωρούμε ότι υπό το βάρος της απόφασης αυτής και της πιθανότητας να οδηγηθεί στη φυλακή, ο 64χρονος ίσως αποκαλύψει που βρίσκεται το πτώμα του αγοριού”.

Read More

And More