Νέα στοιχεία για τον θάνατο της 22χρονης φοιτήτριας – Τι αποκαλύπτει στο “Μαζί σου” στενή φίλη της (video)

Ανατροπή στην υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας με καταγωγή από τα Βαρβάσαινα του Πύργου, που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα του Σαββάτου Μαρτίου, στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω. Οι πρώτες εκτιμήσεις έκαναν λόγο για αυτοκτονία, εξαιτίας και του σημειώματος που βρέθηκε στο χώρο μετά την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο, η οικογένεια της άτυχης κοπέλας μέσω των δικηγόρων της κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία, αμφισβητώντας το ενδεχόμενο αυτοχειρίας και θεωρούν ότι ο θάνατος της κοπέλας σχετίζεται με υπόθεση σατανισμού.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία, η κοπέλα είχε «μακροσκοπική εικόνα ασφυξίας από αναφερόμενη εισπνοή αερίου», προσθέτοντας ότι δεν διαπίστωσε ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ της εγκληματικής ενέργειας, και τόνισε ότι θα έχει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, στο “Μαζί σου” της Τατιάνας Στεφανίδου προβλήθηκαν νέα στοιχεία για τον θάνατο της νεαρής κοπέλας. Μάλιστα, σε δημοσιογράφο της εκπομπής μίλησε μια φίλη της, η οποία έκανε αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, μίλησε για τους φόβους των γονιών της άτυχης 22χρονης για επαφές με σατανιστές και την επαφή της με τον σατανισμό.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More