Νέα στοιχεία-σοκ για το μακελειό στην Κρήτη – Τον σκότωσε και τραυμάτισε το παιδί του!

Απίστευτα στοιχεία που προκαλούν σοκ, έρχονται στο προσκήνιο μετά το άγριο φονικό που σημειώθηκε στο χωριό του Προφήτη Ηλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης από το μένος του, τραυμάτισε το ίδιο του το παιδί που ήταν παρόν στο φονικό. Ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο δράστης, μέλος γνωστής οικογένειας στο χωριό, αλλά και με επώνυμο γνωστό σε πολλούς σε όλη τη χώρα από τη συμμετοχή συγγενή του σε ριάλιτι, όταν σκότωσε με πυροβόλο όπλο καλάσνικοφ το θύμα, σφαίρες εξοστρακίστηκαν και τραυμάτισαν το ίδιο του το παιδί.

Το παιδί, είναι ένα από τους τρεις τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το θύμα, όπως διαβάζουμε στο NewsIt, είναι πατέρας τριών παιδιών και στο άκουσμα του φονικού, ο πατέρας του κατέρρευσε με καρδιακή προσβολή.

Το χρονικό της δολοφονίας
Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Κυριακής (24-06-2012) από μία διαφωνία, μεταξύ δύο παρεών. Τα αίματα γρήγορα άναψαν και το κακό δεν άργησε να γίνει. Ο καταιγισμός πυροβολισμών είχε σαν αποτέλεσμα ο 25χρονος να πέσει νεκρός και τρείς ακόμη να είναι τραυματισμένοι.

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ μόλις έφτασε στο το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, επικράτησε μεγάλη ένταση.

Ένταση επικράτησε και στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου μεταφέρθηκαν οι τρεις τραυματίες. Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr, συγγενείς του θύματος και των δραστών αναζητούσαν εξηγήσεις για το πως έγινε το φονικό και στο νοσοκομείο εκτυλίχθηκαν σκηνές χάους.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται τόσο στο νοσοκομείο, όσο και γύρω από το σπίτι του δράστη, καθώς υπάρχουν φόβοι για βεντέτα…

Read More

And More