Νέα τροπή στο τροχαίο του Paul Walker – Μπορεί να οφείλεται σε βλάβη του αυτοκινήτου

Τις αιτίες που οδήγησαν στο τραγικό τροχαίο του Paul Walker και του καλού του φίλου Roger Rodas εξετάζουν οι Αρχές και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο το συμβάν να προκλήθηκε από βλάβη του αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με το TMZ, πηγές θέλουν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο κολλητός φίλος του Walker να είχε μηχανική βλάβη, πιθανότατα από κάποια διαρροή υγρού.
Η συγκεκριμένη πληροφορία έρχεται από άτομα που δουλεύουν στο χώρο που ήταν σταθμευμένο το ακριβό όχημα πριν το τροχαίο και σύμφωνα με τους οποίους υπήρχαν στο έδαφος ίχνη από υγρά. Μάλιστα, η συγκεκριμένη πιθανότητα για διαρροή υγρών ενισχύεται και από το γεγονός ότι το αυτοκίνητο πήρε φωτιά στο μπροστά μέρος και όχι στο πίσω που είναι και ο κινητήρας του.

Προς το παρόν πάντως, τίποτα δεν είναι σίγουρο για τις αιτίες του ατυχήματος, αλλά ελέγχονται όλα τα ενδεχόμενα. Άνθρωποι, όμως που δούλευαν μαζί με τον Rodas, αναφέρουν πως ήταν πολύ καλός οδηγός για να χάσει τόσο απλά τον έλεγχο, αλλά και ότι το αυτοκίνητο ήταν καινούριο και χωρίς μετατροπές, οπότε οποιαδήποτε βλάβη οφείλεται αποκλειστικά στο εργοστάσιο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο τόπος του δυστυχήματος έχει γεμίσει με λουλούδια και κόσμο βρέθηκε εκεί για το τελευταίο αντίο. Ανάμεσά τους, βρέθηκε συντετριμμένος και ο Tyrese Gibson, η φωτογραφία του οποίου κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Read More

And More