Νέα βραδινή έξοδος για την εγκυμονούσα Αλεξάνδρα Ούστα – Η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά! [pics]

Στην παιδική σκηνή του θεάτρου Κάππα ζωντανεύει ένα από τα δημοφιλέστερα έργα του διεθνούς ρεπερτορίου, το αριστούργημα του Edmond Rostand «Συρανό ντε Μπερζεράκ», στην ευρηματική διασκευή για παιδιά του Jo Roets και σε απόδοση – προσαρμογή της Χαράς Γιαννακοπούλου.

Τον ήρωα με την πιο διάσημη μύτη στο παγκόσμιο θέατρο, τον ποιητή – ξιφομάχο Συρανό, ερμηνεύει μοναδικά ο Λευτέρης Ελευθερίου. Μαζί του στη σκηνή εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Κατερίνα ΑθανασιάδηΧρήστος ΚαπενήςΦάνης Παυλόπουλος και ο Λευτέρης Ελευθερίου και οι χορευτές: Κατερίνα Γεβετζή και Ναπολέων Μανάτος.

Οι String Demons, το εκρηκτικό δίδυμο εγχόρδων που συζητήθηκε και αγαπήθηκε τα τελευταία χρόνια, φέρνει ζωντανά στη σκηνή τη μουσική του «τρέλα», διασκευάζοντας αποκλειστικά για την παράσταση αριστουργήματα της κλασσικής μουσικής και όχι μόνο, με ροκ και ανατρεπτικό τρόπο, ενώ η χορογράφος Αντιγόνη Γύρα ζωντανεύει με μαγικό τρόπο επί σκηνής εικόνες του έργου, αυτή τη φορά με χορευτές από την ομάδα της «Κινητήρας Χοροθέαμα».

Στην πρεμιέρα της παράστασης έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο. Ο φωτογραφικός φακός, μεταξύ άλλων, απαθανάτισε τον Γιάννη Σαρακατσάνη και την Αλεξάνδρα Ούστα, η οποία διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η ηθοποιός σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της. Ωστόσο, επειδή είναι χαμηλών τόνων, δεν μιλάει ανοιχτά για το χαρμόσυνο γεγονός, παρά μόνο στο πολύ κοντινό της περιβάλλον. Βέβαια, η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει αρκετά και πλέον δεν κρύβεται. Όπως θα διαπιστώσεις, διαγράφεται ολοκάθαρα μέσα από καρό ασπρόμαυρο πουκάμισο που επέλεξε να φορέσει.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP