Νέες αποκαλύψεις για τη Μαρία – Συγγενής των τσιγγάνων υποστηρίζει πως την αγόρασαν από τη Βουλγάρα μάνα της

Με τη συμμετοχή και της Interpol συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση οι έρευνες για τον εντοπισμό των φυσικών γονιών της 4χρονης Μαρίας, του κατάξανθου κοριτσιού που βρέθηκε σε καταυλισμό τσιγγάνων στα Φάρσαλα.

Η 40χρονη και ο 39χρονος έχουν δώσει πέντε εκδοχές, ανάμεσα στις οποίες και αυτή πως η μητέρα της μικρής τους βρήκε σε ένα σούπερ μάρκετ, τους έδωσε το παιδί και εξαφανίστηκε. Το ίδιο υποστηρίζουν και συγγενείς τους από τον καταυλισμό.

Το ζευγάρι που τη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον ανακριτή και τότε θα δοθούν οι φωτογραφίες τους στη δημοσιότητα, προσπαθεί να πείσει τους αστυνομικούς ότι είχαν τη μικρή Μαρία σαν δικό τους παιδί.

Η οικογένεια μάλιστα, μετέδωσε ο Alpha, παρουσίασε στους δημοσιογράφους video που δείχνει το παιδί σε ηλικία ενός έτους να χορεύει μαζί με τη 40χρονη. Δεν έδωσαν όμως εξήγηση στο γιατί η μικρή εμφανίζεται με βαμμένα μαλλιά!

Η αστυνομία εξετάζει δυο εκδοχές: είτε πρόκειται για κύκλωμα εμπορίας παιδιών, είτε για αγοραπωλησία που πήγε στραβά και οι δυο τσιγγάνοι κράτησαν το παιδί για να εισπράττουν τα επιδόματα.

Διάβασε περισσότερα και δες τα βίντεο στο Newsit

Read More

And More