Νέες εξελίξεις γύρω από τον ύποπτο θάνατο της σοπράνο: 50.000 ευρώ έκαναν «φτερά» από τον λογαριασμό της

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως σχετικά με το μυστήριο της νεκρής σοπράνο. Όλα δείχνουν πως η 76χρονη προσπάθησε να αντιστρέψει τη ροή των μοιραίων γεγονότων που την οδήγησαν στο θάνατό της…

Όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Βήμα» και «Νέα» στην εκπομπή Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο, η σοπράνο είχε επιχειρήσει να κάνει ανάκληση της δωρεάς στον άνδρα με καταγωγή από το Πακιστάν που είχε αναλάβει τη φροντίδα της.

Συγκεκριμένα, η σοπράνο είχε καταθέσει μία 14σέλιδη αγωγή τον Ιούνιο του 2021, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως σπούδασε κλασικό τραγούδι στο Μιλάνο της Ιταλίας και μετά το πέρας των σπουδών της επέστρεψε στην Ελλάδα και διορίστηκε στη χορωδία της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Στη συνέχεια η 76χρονη περιέγραψε τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε μετά τη συνταξιοδότησή της, καθώς έπασχε από σοβαρή ασθένεια, και τόνισε πως αναζητούσε βοήθεια, με τον συγκεκριμένο άνδρα να προσφέρεται να τη φροντίσει.

Η σοπράνο του έγραψε δύο ακίνητα σε Αθήνα και Λουτράκι, με τον άνδρα να εξαφανίζεται και να μην δίνει σημεία ζωής, παρά τις κλήσεις της.

 

Χαρακτηριστικά η σοπράνο ανέφερε στην αγωγή της ότι ο άνδρας για ένα διάστημα τουλάχιστον ενός έτους είχε πρόσβαση στην τραπεζική της κάρτα και το PIN της για να λαμβάνει τη σύνταξή της και να εξοφλεί τις οικονομικές της υποχρεώσεις. Ο άνδρας απέσπασε 50.000 ευρώ από τον λογαριασμό της, με αποτέλεσμα η 76χρονη να μην μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες της.

Read More

And More