Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Φ. Μπλάχα – Στενή φίλη αποκαλύπτει: “Η Μαριαλένα απειλούσε να αυτοκτονήσει”

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου της 23χρονης Φαίης Μπλάχα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Η στενή φίλη της άτυχης κοπέλας αποκαλύπτει πως η αδελφή της Μαριαλένα, που εμπλέκεται στο ερωτικό τρίγωνο της Νέας Μάκρης απειλούσε να αυτοκτονήσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real News”, η Δάφνη που έχει κληθεί ως μάρτυρας την ερχόμενη εβδομάδα στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, είχε περιγράψει στην αρχική της κατάθεση με τα μελανότερα χρώματα τον ρόλο της Μαριαλένας στις τεταμένες σχέσεις της αδελφής της με τον Βαγγέλη Στεφανάκη.
Η Δάφνη περιγράφει αλλεπάλληλους καυγάδες ανάμεσα στα τρία μοιραία πρόσωπα, αλλά και απειλές από την πλευρά της Μαριαλένας.
“Ο Στεφανάκης γινόταν καταπιεστικός με την Φαίη και τσακώνονταν συχνά, και δεν την άφηνε να βγαίνει έξω μόνη της τις περισσότερες φορές. Η Μαριαλένα έλεγε επίσης στον Στεφανάκη ότι αν δεν χωρίσει με την Φαίη, θα αυτοκτονούσε και τον παρακαλούσε να φύγουν μακριά για να ζήσουν τον υποτιθέμενο έρωτά τους”.
Στη συνέχεια περιγράφει τι ακολούθησε όταν αποκαλύφθηκε η παράλληλη σχέση.
“Ο Στεφανάκης είχε δεσμό με την Φαίη και την παρουσίαζε παντού ως σχέση του. Κάποια στιγμή ο Στεφανάκης άρχισε να έχει ερωτικές σχέσεις με τη Μαριαλένα. Η Φαίη το υποψιαζόταν και κάποια στιγμή ο Στεφανάκης το παραδέχτηκε, είπε στην Φαίη ότι θα ξεκόψει με την Μαριαλένα και η Φαίη τον συγχώρεσε”.
Ωστόσο, σύμφωνα με την Δάφνη η Μαριαλένα όχι μόνο δεν υποχώρησε αλλά προσπαθούσε με κάθε τρόπο να πετύχει τον χωρισμό του ζευγαριού με βαριές κατηγορίες εναντίον της αδελφής της.
“Η Φαίη μου εμπιστευόταν ότι η Μαριαλένα έβαζε λόγια στον Στεφανάκη σε βάρος της, λέγοντάς του ότι παίρνει ψυχοφάρμακα, ότι έχει πάει με φίλους του Στεφανάκη, ότι έχει χωρίσει παντρεμένα ζευγάρια και ότι κάνει τα χειρότερ”».
Τέλος, η καλύτερη φίλη της άτυχης Φαίης καταρρίπτει και τους ισχυρισμούς της Μαριαλένας περί εκβιασμού της από τον Στεφανάκη με ροζ βίντεο, όπως υποστήριξε ενώπιον του δικαστηρίου.
Η δίκη θα συνεχιστεί στις 27 Μαΐου με την κατάθεση της Δάφνης, του πρώην συζύγου της Μαριαλένας και του πατέρα του Βαγγέλη Στεφανάκη.

Read More

And More