Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του ηθοποιού που εμπλέκεται στα 246 κιλά χασίς! Τι είπε η μητέρα του

Σαν βόμβα έχει σκάσει από χθες η είδηση της σύλληψης γνωστού ηθοποιού της ελληνικής showbiz που φέρεται να εμπλέκεται σε διακίνηση μεγάλης ποσότητας χασίς στην Ελλάδα. Το ΣΔΟΕ μαζί με τους άντρες της Διώξης Ναρκωτικών συνέλαβαν τον ηθοποιό, που έχει παίξει σε ελληνική σειρά στο παρελθόν και είχε σχέση με γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια, στο σπίτι του στο Γαλάτσι.
Η μητέρα του ηθοποιού μίλησε στο “Μίλα” και την Τατιάνα Στεφανίδου λέγοντας πως πρόκειται για πλεκτάνη! “Αυτή τη φoρά ο γιός μου έπεσε σε χασισομανείς”… είπε η μητέρα του. “Αν ο γιός μου έκανε αυτή την δουλειά και ήταν έμπορος ναρκωτικών δεν θα σκεφτόμουνα πως θα πληρώσω το ρεύμα μου, ούτε το χαράτσι, ούτε θα χρωστάω στην τράπεζα το δάνειο που έχω πάρει”

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές συνέλαβαν τρεις άντρες που μετέφεραν στο εξωτερικό τεράστιες ποσότητες χασίς με νταλίκα. Η νταλίκα είχε ιρλανδικές πινακίδες και ήρθε πριν από δύο ημέρες στην Ελλάδα μέσω Ιταλίας, φόρτωσε πορτοκάλια στην Άρτα και πήγε σε αποθήκη του Ασπρόπυργου. Εκεί φόρτωσε 120 κιλά χασίς και τα τοποθέτησε σε ειδικές κυψέλες κάτω από τα πορτοκάλια. Λίγο αργότερα η νταλίκα επέστρεψε ξανά στην Άρτα για πορτοκάλια κι εκεί οι αρχές βρήκαν τα 120 κιλά χασίς, ενώ συνολικά η ποσότητα που βρέθηκε -και σε άλλες αποθήκες και φορτηγά- ανέρχεται σε 246 κιλά!
Τα μέχρι τώρα στοιχεία μιλούν για μια καλοστημένη επιχείρηση των ιρλανδικών αρχών, καθώς αναφέρεται ότι η νταλίκα που ήρθε στην Ελλάδα από την Ιταλία είχε ειδικούς τοποθετημένους πομπούς που έδωσαν πληροφορίες για τις ενέργειες των δραστών.
Ανάμεσα στους τρεις άντρες που συνέλαβε η Αστυνομία είναι ο γνωστός ηθοποιός που πριν από ένα χρόνο είχε συλληφθεί στην Καραϊβική. Όσο για τους άλλους δυο, πρόκειται για έναν 36χρονο Ιρλανδό, που οδηγούσε την νταλίκα κι έναν Έλληνα, ο οποίος είναι ενοικιαστής ψυγείων και φορτηγών.
Σύμφωνα με το ΣΔΟΕ, ο ηθοποιός συνελήφθη, επειδή φέρεται ότι ήταν ο άνθρωπος που έψαχνε και έβρισκε νόμιμα φορτηγά που εξήγαγαν τρόφιμα και έπειτα προσέγγιζαν τους οδηγούς τους, για να βγάλουν από τη χώρα το παράνομο φορτίο τους.

Read More

And More