Νέες περιπέτειες για τον Ανδρέα Μπάρκουλη.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από 15 μέρες μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο ”Ιατρικό” του Ψυχικού, ύστερα από έντονη αδιαθεσία. Η αδιαθεσία αυτή οφειλόταν σε δύο φλεγμονές που είχαν δημιουργηθεί στον δεξί του πνεύμονα. Σύμφωνα με την Espresso αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ο μεγάλος ηθοποιός να παρουσιάσει υψηλό πυρετό, σπασμούς, δύσπνοια, αυξημένους καρδιακούς παλμούς και χαμηλή πίεση.

Αρχικά οι γιατροί δεν ήταν και τόσο αισιόδοξοι για την κατάσταση του Αντρέα στη συνέχεια όμως κατάφερε να επανέλθει και τώρα αναρρώνει στο σπίτι του. ”Ο Ανδρέας από παλιά αντιμετωπίζει πρόβλημα με το αναπνευστικό του, αλλά αυτή τη φορά ήταν πολύ σοβαρή η κατάστασή του. Αμέσως ακολουθήθηκε η κατάλληλη επιθετική αγωγή και ευτυχώς δεν άργησε να επανέλθει. Παρέμεινε στο νοσοκομείο για δώδεκα μέρες και τώρα που βρίσκεται στο σπίτι είναι υπό ιατρική παρακολούθηση για να διαπιστωθεί αν έχει υποχωρήσει εντελώς το πρόβλημα”, εξηγεί η σύζυγος του ηθοποιού, κυρία Μαρία.

Η κυρία Μαρία μετέφερε τον άντρα της στο ”Ιατρικό” διότι συνεργάζεται με το ΙΚΑ. 2.600€ κόστισε η νοσηλεία του μεγάλου ηθοποιού. Τα χρήματα αυτά ήταν αναδρομικά από τη σύνταξή του. ”Θέλω ο Ανδρέας να έχει την καλύτερη περίθαλψη και μπρος στο να γίνει καλά θα έδινα τα πάντα για εκείνον. Θα πρέπει όμως να ευχαριστήσω τον διακεκριμένο παθολόγο, Γιώργο Ναούμ και την ομάδα του, ο οποίος ερχόταν ειδικά από το Ιατρικό του Αμαρουσίου για να παρακολουθεί τον Αντρέα χωρίς να πάρει ένα ευρώ”, εξηγεί η κυρία Μαρία στην Espresso.

Read More

And More