Νέες πληροφορίες για τη δολοφονία στο Περιστέρι! Τον πυροβόλησε στην καφετέρια του Παπαγιάννη και μετά τον χτύπησε

Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η στυγερή δολοφονία ενός άντρα στην καφετέρια που διατηρεί ο Μάνος Παπαγιάννης με τη σύζυγό του, Αγγελική Δαλιάνη στο Περιστέρι. Όσο περνούν οι ώρες τόσο περισσότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας, οι οποίες παγώνουν τους Έλληνες πολίτες.

«Ηρέμησε, ηρέμησε». Με τις δυο αυτές φράσεις ο δράστης της δολοφονίας στο Περιστέρι καθησύχασε το θύμα του λίγο πριν επιστρέψει και εκτελέσει τον άνδρα εν ψυχρώ μπροστά στα μάτια των θαμώνων καφετέριας του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη.

Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρία θαμώνα της καφετέριας στον ΑΝΤ1 θύτης και θύμα ήταν μιάμιση ώρα μαζί. Έφυγε για ένα λεπτό και επέστρεψε με ένα όπλο στο χέρι. Αφού πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα εκ των οποίων τη μια στο κεφάλι σηκώθηκε να φύγει αλλά επέστρεψε και άρχισε να χτυπάει το θύμα στο κεφάλι με μανία! Κάποια στιγμή γύρισε προς το μέρος των θαμώνων και τους είπε «μην φοβηθείτε». Ο δράστης έφυγε από την μπροστινή πλευρά τρέχοντας. Είπε ακόμα ότι το θύμα ήταν γνωστό στους θαμώνες αφού τον έβλεπαν στην περιοχή.

Πηγή: Newsit

Read More

And More