Νέες σκληρές κριτικές σε Παπαδάκη από Γραμμέλη και Διαμαντάκου. Έξαλλος ο Παπαδάκης

Δεν έχουν τέλος οι αρνητικές κριτικές που δέχεται ο Γιώργος Παπαδάκης μετά το περιστατικό με το ξύλο του Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη στο πλατό της εκπομπής του. Μετά το κείμενο του Κωνσταντίνου Ζούλα στην “Καθημερινή” που θέλει τον γνωστό παρουσιαστή να είναι συνυπεύθυνος για τα επεισόδια πρωτοφανούς βίας στην τηλεόραση, έρχονται δυο νέες τηλεκριτικές από τις κυριακάτικες εφημερίδες..

Αιχμηρές κριτικές για τον παρουσιαστή του Ant1
Γράφοντας για “Τα Νέα” η Πόπη Διαμαντάκου αφήνει το καυστικό της σχόλιο για τη στάση του Γιώργου Παπαδάκη. “Εμφυλιοπολεμικό κλίμα; Πολιτικά πάθη; Ή απλώς πολλή τηλεόραση, που σημαίνει επικράτηση μιας εικονικής πραγματικότητας στη θέση των σκληρών, αντικειμενικών συνθηκών ενός τόπου που βιώνει την πιο άγρια κρίση πολιτισμού και αξιών της ιστορίας του; Ισως και όλα αυτά μαζί να είναι η αιτία της απίστευτης, αλλά εντέλει αναμενόμενης σκηνής ξυλοδαρμού της Λιάνας Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη την περασμένη Πέμπτη το πρωί”.
Ενώ, σπεύδει να προσθέσει ότι όλο αυτό το σκηνικό ουσιαστικά εξυπηρετούσε…: “Την τηλεόραση της ηδονοβλεψίας και της σύγχυσης. Την τηλεόραση που ταυτίζει την υψηλή τηλεθέαση με υψίστη δημοκρατική λειτουργία, ώστε να καθαγιάζονται επιλογές της που γίνονται με όρους θεάματος και υπηρετούν τον λαϊκισμό”.
Αιχμές για τον παρουσιαστή άφησε, όμως, και η Αφροδίτη Γραμμέλη με το κείμενό της στο “Βήμα της Κυριακής”: “Δώστε στον τηλεοπτικό λαό φωνές, νταηλίκι, καβγά, ριάλιτι και χυδαιότητα, φωνάζουν πολλοί συντελεστές που στήνουν εκπομπές και τώρα δηλώνουν σοκαρισμένοι και έκπληκτοι για τα όσα συνέβησαν. Πόσοι εξ’ αυτών έτριβαν τα χέρια τους από ευχαρίστηση όταν σε μια νεκρή τηλεοπτική περίοδο τα αίματα άναψαν εντελώς ανέξοδα”.
Έξαλλος ο Γ. Παπαδάκης
Από την άλλη πλευρά, εκτός εαυτού φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Παπαδάκης, μετά από αυτές τις κριτικές. Ο ίδιος μάλιστα, άφησε να φανεί ο εκνευρισμός του μέσα από τη σημερινή εκπομπή αναφέροντας: “Επειδή έχω κατηγορηθεί, θα πρέπει να σας πω το εξής… Έχω γίνει σάκος του μποξ τώρα τελευταία και θέλω την προστασία τη δική σας. Καταρχήν, δεν πέφτουν από εδώ οι διαφημίσεις. Γι’ αυτούς που ξέρουν από τηλεόραση, το LMS, το μηχάνημα που είναι φορτωμένο με τις διαφημίσεις, βρίσκεται 17 χιλιόμετρα μακριά! Δεν είμαι Superman, κάνω έτσι… βάλε διαφημίσεις ή κάνε έτσι γιατί μιλάει ο Λαφαζάνης ή κάνε έτσι γιατί μιλάει ο Κασιδιάρης. Ελάτε να δείτε πρώτα λοιπόν, πως είναι διαμορφωμένη η κατάσταση εδώ και μετά ψάχνετε για σάκο του μποξ! Εγώ δεν προσφέρομαι!”
Δες το video του zappit:

Read More

And More