Νεφέλη Λιβιεράτου: Η κόρη της Εύης Αδάμ και του Λάμπη Λιβιεράτου στην πρώτη της πασαρέλα – Φωτογραφίες

Την πρώτη της επίσημη εμφάνιση σε πασαρέλα έκανε το βράδυ της Τρίτης 15 Νοεμβρίου η Νεφέλη Λιβιεράτου, κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ.

Η 22χρονη Νεφέλη που έχει πάρει το πτυχίο της από το τμήμα Οικονομίας και Πολιτικών Επιστημών στο πανεπιστήμιο του Bath περπάτησε στην 31 AXDW και στην επίδειξη της γνωστής σχεδιάστριας μόδας Kathy Heyndels, δίπλα στη μητέρα της.

Σε δηλώσεις ωστόσο που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και τον Αρτ Ανιμιάν η Νεφέλη Λιβιεράτου δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει καθόλου να ασχοληθεί με το μόντελινγκ μιας και τα δικά της σχέδια είναι άλλα, ενώ όπως είπε τα ταλέντα των γονιών της τα έχει κληρονομήσει όλα η αδελφή της Δανάη.

«Είναι μια τρομερή ευκαιρία αν και δε συγκρίνομαι με τη μητέρα μου. Έρχομαι ερασιτεχνικά ξεκάθαρα. Δεν ασχολούμαι με τον χώρο αλλά είναι τιμή μου προφανώς να είμαι με την μαμά μου. Εγώ ονειρεύομαι να γίνω CEO κάπου. Δε θα ήθελα να κάνω τα βήματα που έχει κάνει η μητέρα μου στο μόντελινγκ. Την καλλιτεχνική φλέβα των γονιών μου την έχει πάρει η αδερφή μου» δήλωσε η Νεφέλη Λιβιεράτου.

Δες τα στιγμιότυπα από την AXDW παρακάτω:

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος/ instagram

Read More

And More