Ο European make up artist του YSL που αγάπησαν οι ελληνίδες διάσημες μιλά στο TLIFE!

Συχνά στο mail μου βομβαρδίζομαι από δεκάδες προσκλήσεις που έχουν να κάνουν με λανσαρίσματα νέων προϊόντων και Save The Dates για events που πρόκειται να γίνουν στην πόλη. Αλλά ανάμεσα στις δεκάδες υπάρχουν κάποια που σε κάνουν να σηκώνεις τα φρύδια σου από ενθουσιασμό και έκπληξη και να αδημονείς να έρθει εκείνη η μέρα. Αυτές οι προσκλήσεις είναι κανα-δυο… Και για να στο κάνω και εικόνα, η πρόσκληση που ακολουθεί ανήκει στην κατηγορία που σου περιγράφω.

Και κάπως έτσι έβαλα τα καλά μου και πήγα στο κέντρο. Εγώ, όπως και πολλές, πολλές ακόμη διάσημες ελληνίδες που βρέθηκαν εκεί για να γνωρίσουν από κοντά τον Fred Letailleur, European make up artist του οίκου Yves Saint Laurent. Έχω τρία πολύτιμα μυστικά που αποκάλυψε αποκλειστικά στις αναγνώστριες του TLIFE (βλ. οοολες εσάς!) αλλά και κάποια tips για να πετύχεις το τέλειο χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ (άντε! Καιρός να μπούμε σε christmas spirit!). Πριν από αυτό, όμως, ρίξε μια ματιά στις stars που έδωσαν το “παρών” στο event. Ουκ ολίγες!

Η Αθηνά Οικονομάκου μυείται στην μαγεία των τεράστιων βλεφαρίδων από τον Fred Letailleur και την μάσκαρα Volume Effect Shocking!

H Nτορέτα Παπαδημητρίου παίρνει μερικά beauty tips…

Τα κραγιόν Rouge Pur Couture μυρίζουν υπέροχα! Η Ζέτα Δούκα το επιβεβαιώνει!

Η Μαίρη Σινατσάκη με τον European make up artist του οίκου μιλούν για έντονα χείλη. Και τελικά…

Το δοκιμάζει!

Και τελικά φεύγει από το event με σκούρα χείλη! Voila!

Εκεί ήταν και η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Strike a pose με την Ζέτα Δούκα!

Τα tips που έδωσε ο Εuropean make up artist του YSL αποκλειστικά στις αναγνώστριες του TLIFE!
Οι συζητήσεις με τους make up artist είναι πάντα αφοπλιστικές. Εκεί που νομίζεις ότι τα γνωρίζεις όλα και ότι μετά από 1684 tips (τυχαίος αριθμός!) που έχεις ακούσει δεν υπάρχει κάτι να σε αιφνιδιάσει διαψεύδεις η ίδια τον εαυτό σου! Στην περίπωση του Fred Letailleur συνέβη πολλές φορές. Ο Fred με μάλωσε! Και όλες τις Ελληνίδες γιατί κάνουμε ένα σημαντικό λάθος στο μακιγιάζ αλλά με αποζημίωσε όταν μου αποκάλυψε το αγαπημένο του προϊόν αλλά και ποιο μακιγιάζ κολακεύει τις ξανθιές και ποιο τις μελαχρινές! Για δες την στιχομυθία μας!

– Ποιο πιστεύετε ότι είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουμε οι Ελληνίδες στο μακιγιάζ μας;
Τα μεγαλύτερα λάθη των Ελληνίδων στο μακιγιάζ, από όσο είδα τις μέρες που ήμουνα στην Ελλάδα, είναι η υπερβολική χρήση του ρουζ και το fond de teint. H επιδερμίδα πρέπει να φαίνεται φυσική και απαλή με έναν τρόπο που να προσελκύει το βλέμμα του άνδρα στα χείλη και στα μάτια και όχι στην επιδερμίδα!
– Ποιο είναι το αγαπημένο σας προϊόν από την χριστουγεννιάτικη συλλογή μακιγιάζ του οίκου;
Το αγαπημένο μου προϊόν από το Noel Look είναι η λευκή παλέτα γιατί δίνει μία φίνα λάμψη στην επιδερμίδα χωρίς να είναι κακόγουστη αλλά αντιθέτως με πολύ στυλ!

Σου έχω και photo! Το προϊόν λέγεται Palette Blanc Terriblement – Face Highlighter-pearly Finish και κοστίζει €58.50. Φυσικά, είναι της συλλεκτικής χριστουγεννιάτικης συλλογής μακιγιάζ Noel Look

-Σήμερα μας δείξατε ένα εντυπωσιακό smoky eye! Αυτό το look πιστεύετε ταιριάζει σε όλες; Μπορούν να το κάνουν και ξανθιές και μελαχρινές;
Τα θεαματικά smoky eyes μπορούν να γίνουν και σε ξανθές και σε μελαχρινές. Στις μελαχρινές γυναίκες γίνεται με ένταση και μπορεί να συνδυαστεί και με έντονα χείλη. Στις ξανθές, η ένταση υποχωρεί, μπορούν να χρησιμοποιηθούν πιο απαλές αποχρώσεις. Θα το δείτε αυτό στην πρόταση του YSL για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ.

Δεν μου αποκάλυψε ποια είναι αυτή αλλά μόλις έχουμε νεότερα θα σε ενημερώσω asap! Μέχρι τότε, όμως, κι επειδή είπαμε ότι είμαστε σε Christmas mood πάρε μια γεύση από το χριστουγεννιάτικο look του YSL…

Aυτό είναι το θεαματικό smoky που προτείνει ο οίκος YSL για τα χριστούγεννα και το οποίο είναι εμπνευσμένο από το tuxedo που πρότεινε ο Yves Saint Laurent την δεκαετία του 60. Θεαματικό δεν βρίσκεις; Αλλά λέω να κλείσουμε με μια ατάκα: “Το πιο όμορφο μακιγιάζ για μια γυναίκα είναι το πάθος! Αλλά τα καλλυντικά είναι πιο εύκολο να τα αποκτήσεις!”. Μου το είπε ο Fred Letailleur. Eίπαμε, η συζήτηση με κάθε make up artist είναι αφοπλιστική…

Read More

And More