Νεκρός ο ένοπλος που έκανε εισβολή στο Discovery Channel.

Τέλος έδωσαν οι αστυνομικές αρχές στην περιπέτεια που έζησαν οι τρεις όμηροι του ανθρώπου που εισέβαλε στο Discovery Channel.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας δήλωσε ότι μπήκαν στο κτίριο και πυροβόλησαν τον ένοπλο, όταν έγινε έκρηξη, πιθανώς κάποιου μηχανισμού που είχε στην κατοχή του ο άνδρας. Η πυροσβεστική και η αστυνομία έκαναν έρευνες που οδήγησαν στον εντοπισμό άλλων τεσσάρων ύποπτων αντικειμένων στο κτήριο.

Οι όμηροι αφέθηκαν ελεύθεροι ενώ ο δράστης υπέκυψε στον τραυματισμό του την ώρα που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο. Το όνομα του ένοπλου ήταν Τζέιμς Λι και φαίνεται πως είχε κάποιες διαφορές με το κανάλι. ”Μιλούσαμε μαζί του αρκετές ώρες και είχε διάφορες αντιδράσεις στη διάρκεια των διαπραγματεύσεων”, δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, προσθέτοντας ότι “υπήρχε κάποια ιστορία μεταξύ του δράστη και του Discovery Channel.”

Όταν πραγματοποιήθηκε η εισβολή, αμέσως δόθηκε εντολή να εκκενωθεί το κτίριο όπου στεγάζεται κι ένας παιδικός σταθμός. Ευτυχώς τα παιδιά παραδόθηκαν στους γονείς τους με ασφάλεια.

Read More

And More