Νεκρός ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε σήμερα στο Χαϊδάρι!

Νεκρός ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε σήμερα στο Χαϊδάρι! | tlife.gr

Τελικά δεν τα κατάφερε ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε το μεσημέρι  σε μια ενέδρα θανάτου στο Χαϊδάρι.Όλα έγιναν μπροστά στα μάτια ανυποψίαστων πολιτών, που είδαν τον άνδρα μέσα σε μια γκρι BMW να δέχεται τους πυροβολισμούς. Μέχρι στιγμής είναι άγνωστα τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης.

Οι εξελίξεις γύρω από το μαφιόζικο “χτύπημα” στο Χαϊδάρι “τρέχουν” με καταιγιστικούς ρυθμούς και παίρνουν μια… διαφορετική τροπή. Αυτή την ώρα, βρίσκονται στα γραφεία της Ασφάλειας και εξετάζονται δύο αστυνομικοί, καθώς διαπιστώθηκε πως την ώρα της επίθεσης εναντίον του επιχειρηματία, οι δύο αυτοί αστυνομικοί βρίσκονταν στο σημείο και πυροβόλησαν εναντίον των δραστών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί υποστηρίζουν στην κατάθεσή τους ότι ήταν εκτός υπηρεσίας και “έπεσαν” πάνω στο περιστατικό, με αποτέλεσμα να κάνουν χρήση του υπηρεσιακού τους οπλισμού.

Ωστόσο, από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας εξετάζεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο οι δύο αστυνομικοί να μην βρέθηκαν τυχαία στο σημείο.

Αλλά αντιθέτως να συνόδευαν τον επιχειρηματία ως σωματοφύλακες την ώρα που σημειώθηκε το αιματηρό περιστατικό στο Χαϊδάρι

Πηγή Newsit.gr

READ more