Nεκτάριος Σφυράκης: Φωτογραφίζεται με τα τρίδυμα, μετά το δύσκολο αγώνα για να γίνει πατέρας

Μια ιδιαίτερη, αλλά πανέμορφη οικογένεια έχουν πια ο Νεκτάριος Σφυράκης και η Στέλλα Φιλίππου. Το ζευγάρι μετά από πολλές προσπάθειες απέκτησε τρίδυμα με διαφορά… τριών ετών!
Όπως αποκάλυψαν στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή “Tatiana Live”, η γυναίκα του τραγουδιστή έκανε εξωσωματική γονιμοποίηση και την ημέρα που θα έκαναν εμβρυομεταφορά τον πρώτο τους γιο, τον Μανώλη ήταν μαζί και τα δύο αγόρια που απέκτησαν πριν λίγες εβδομάδες. Εκείνη την ημέρα τα δίδυμα μπήκαν στην κατάψυξη περιμένοντας να τους δώσουν πνοή…

Στις αρχές του Οκτώβρη, ο ευτυχισμένος μπαμπάς και η σύζυγός του έκαναν την πρώτη τους βόλτα με τους γιους τους πηγαίνοντας στο πλατό του Έψιλον.

Ενώ, τώρα μιλώντας στο People και τον Μαρίνο Βυθούλκα, αποκαλύπτουν πως πέρασαν σοβαρή κρίση στο γάμο τους, μετά από τις 4 αποτυχημένες εξωσωματικές και φωτογραφίζονται αγκαλιά με τα παιδιά τους.
“Κάποια στιγμή, συνειδητοποιήσαμε πως, παρότι δεν παίρναμε προφυλάξεις, δεν έμενα έγκυος. Τότε ξεκινήσαμε να αναρωτιόμαστε μήπως συμβαίνει κάτι. Από το 2008 μπήκαμε σε μια διαδικασία εξετάσεων, προκειμένου να δούμε τι δεν πάει καλά. Τελικά, όντως υπήρχε κάποιο πρόβλημα και στους δυο μας, οπότε αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε εξωσωματική γονιμοποίηση”, εξηγεί η Στέλλα.

Η πρώτη απόπειρα εξωσωματικής γονιμοποίησης, που έγινε στην Αθήνα, δεν στέφθηκε με επιτυχία. Εκείνη την περίοδο ο Νεκτάριος έκανε εμφανίσεις στην Κύπρο και έτσι αποφάσισαν να κάνουν μία ακόμη προσπάθεια σε εξειδικευμένο κέντρο γονιμοποίησης εκεί. “Η μία προσπάθεια έγινε τρεις. Χωρίς επιτυχία. Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι. Εν τω μεταξύ είχα κάνει πολλές ενέσιμες θεραπείες, με αποτέλεσμα οι ορμόνες μου να είναι απορρυθμισμένες. Είχα νεύρα, θυμό, αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Ως μοναχοπαίδι, επιθυμούσα να κάνω δύο παιδιά, διότι δεν θα ήθελα το παιδί μου να βιώσει όσα δύσκολα και μοναχικά αντιμετωπίζει ένα μοναχοπαίδι. Η αλήθεια, βέβαια, είναι πως κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι ίσως να μην τα καταφέρω”, παραδέχεται.
Από την άλλη, ο Νεκτάριος ήταν πιο αισιόδοξος. «Προσωπικά, όταν βάζω ένα στόχο, θέλω να τον πετυχαίνω. Στη δεδομένη στιγμή, ο κοινός μας στόχος ήταν η απόκτηση ενός παιδιού και το παλέψαμε μαζί» συμπληρώνει εκείνος.
Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί!

Read More

And More