Νεκτάριος – Στέλλα Σφυράκη: Περιμένουν ξανά παιδί – Αυτή τη φορά χωρίς εξωσωματική

Tον περασμένο Αύγουστο ο Νεκτάριος Σφυράκης μαζί με τη σύζυγό του, Στέλλα Φιλίππου, απέκτησαν δίδυμα από την ίδια εξωσωματική που είχε γεννηθεί και ο 3χρονος γιος τους, Μανώλης, το 2012. Tώρα περιμένουν και τέταρτο παιδί…

«Μετά την έλευση των διδύμων, είχαμε αφοσιωθεί στα μωρά μας και δεν υπήρχε στο μυαλό μας κάτι άλλο. Είχαμε αποτοξινωθεί από το άγχος της εγκυμοσύνης και ήμασταν χαλαροί και χαρούμενοι. Τολμώ να πω πως η όμορφη οικογένεια που αποκτήσαμε μας έφερε γούρι και τύχη» λέει γελώντας o Nεκτάριος, ενώ παράλληλα εξηγεί πώς έμαθαν για την εγκυμοσύνη της Στέλλας. «Είχε καθυστέρηση. Στην αρχή δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία, διότι είναι κάτι σύνηθες στον οργανισμό της. Οι μέρες, όμως, περνούσαν και της είπα “Βάζεις στοίχημα ένα καλό δείπνο σε κινέζικο ότι είσαι έγκυος;”. Εκείνη μου έλεγε πως αποκλείεται. Ύστερα από δέκα μέρες καθυστέρησης, πήρε ένα τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο βγήκε θετικό. Και πάλι, όμως, είχε ενδοιασμούς, διότι το τεστ που είχε κάνει αρχικά για τα δίδυμα ήταν αρνητικό. Κάπως έτσι αποφασίσαμε να κάνουμε μια Β-χοριακή εξέταση στο γυναικολόγο της, τον Κώστα Πάντο, όπου το αποτέλεσμα βγήκε θετικό.

Μόλις μας το ανακοίνωσε ο γιατρός, η Στέλλα πήγε να λιποθυμήσει. Αυτό που συνέβη στη ζωή μας είναι ένα μεγάλο θαύμα, γιατί ανακαλύπτω πως το σχέδιο του Θεού είναι τεράστιο και έχει εκπλήξεις. Στα τρία παιδιά, το ένα δώρο» λέει με χιούμορ ο Νεκτάριος στο People, ενώ η γυναίκα του τήρησε το στοίχημα και του έκανε το τραπέζι στο αγαπημένο του κινέζικο εστιατόριο. Η εγκυμοσύνη της Στέλλας θέλει προσοχή και, όπως μας λέει ο τραγουδιστής, τις περισσότερες ώρες της ημέρας είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι. «Έχω αναλάβει όλο το νοικοκυριό του σπιτιού. Ευτυχώς, τρεις φορές την εβδομάδα έχουμε μια γυναίκα που μας βοηθάει. Βέβαια, κάνω αυτό που οφείλει να κάνει κάθε πατέρας» προσθέτει εκείνος.

Σύμφωνα με τα πρώτα υπερηχογραφήματα το μωράκι είναι αγόρι και υπολογίζεται να έρθει στον κόσμο μέσα στον Ιούλιο. Οπότε, μαζί με τον Νεκτάριο, η ομάδα μπάσκετ Σφυράκη έκλεισε!

Διάβασε περισσότερα στο People που κυκλοφορεί με το Πρώτο Θέμα.

Read More

And More