Νένα Μεντή: «Αντί να πάρω ηρεμιστικό, παίρνω αποβλακωτικό με τα ριάλιτι»

Το βράδυ της Δευτέρας 28 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Μαρίκα” στην οποία πρωταγωνιστεί η Νένα Μεντή.

Αμέσως μετά το τέλος της παράστασης, η ηθοποιός με τη μακρόχρονη και σπουδαία πορεία, μίλησε στους δημοσιογράφους. Μέσα σε όλα, η Νένα Μεντή εξήγησε στην κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου τον λόγο που δε βρίσκεται σε κάποιο σήριαλ ενώ σχολίασε και τα τηλεοπτικά προγράμματα.

«Δε μπορώ και θέατρο και σειρά. Έκανα σειρές, φτάνει, μεγαλώσαμε, γεράσαμε. Θέλω να παίζω στο θέατρο με όσες δυνάμεις έχω πια. Επίσης, το θέατρο δεν είναι για χόρταση, έπαιξα, έκανα 12 σήριαλ, πήρα και κάποια λεφτά… Μια χαρά. Δεν είμαι φαταούλας. Βεβαίως και παρακολουθώ πολύ τηλεόραση. Είμαι και εγώ σαν όλους τους Έλληνες, δεν ξεχωρίζω.Έχω ξεχωρίσει πολλά κακά στην τηλεόραση, βασικά μόνο τα κακά, όλα τα ριάλιτι. Κάποιες φορές το βράδυ το θέλω το αποβλακωτικό μου. Αντί να πάρω ηρεμιστικό, παίρνω αποβλακωτικό» είπε χαρακτηριστικά  Νένα Μεντή.

Όταν, όμως, ρωτήθηκε για το κίνημα #metoo και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου αρκέστηκε απλά να πει: «Να μη με ρωτήσετε, δεν το έχω σχολιάσει, είναι μεγάλη θλίψη και τίποτα παραπάνω».

Read More

And More