Νένα Χρονοπούλου: Με τον σύζυγό της σε εκδήλωση για καλό σκοπό! [pics]

Η ευαίσθητη κατάσταση του μονάκριβου γιου της έχει καθορίσει τη ζωή και την καθημερινότητά της και η Νένα Χρονοπούλου φαίνεται να μην το βάζει εύκολα κάτω. Με αφορμή το βιβλίο της “αν μιλούσε το αι2ον” και των αληθινών μαρτυριών που αναφέρονται σε αυτό, η Νένα Χρονοπούλου βρέθηκε με τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο και πολλά αγαπημένα της πρόσωπα σε μια ξεχωριστή εκδήλωση στο θέατρο Βέμπο.

Πρόκειται για την ομιλία και συζήτηση που έγινε με τον Νευροψυχολόγο – Νευρογλωσσολόγο κο Καρπαθίου Εμμ. Χρυσοστόμου με θέμα “Εγκέφαλος και διαφορές μεταξύ συναισθηματικής – σωματικής αναπηρίας”. Με στόχο, λοιπόν να ενισχύσει με όποιον τρόπο μπορεί τον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών, το διάσημο ζευγάρι έδωσε το “παρών” στην εκδήλωση με την Νένα Χρονοπούλου να συγκινεί με τα λόγια αγάπης και τα αληθινά περιστατικά που μοιράστηκε με το κοινό.

Η ίδια, μάλιστα, είχε αποφασίσει με τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο να εκδώσουν μόνοι τους το βιβλίο της και να δώσουν μέρος των εσόδων στο συγκεκριμένο Σύλλογο που στηρίζει πραγματικά με τη στάση του και τη θέση του αυτό που πρεσβεύει.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More