Η Νένα Χρονοπούλου στο πλευρό του Σπύρου Μπιμπίλα: “Ο Σπύρος δεν μας έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική του ζωή”!

“Ο Σπύρος ο Μπιμπίλας είναι το πιο ευγενικό, το πιο καλό και το πιο διακριτικό πλάσμα που κάποιος να συναντήσει στη ζωή του. Ταλέντο μπορεί να έχει και κάποιος που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ καλός άνθρωπος… Την καλοσύνη του Σπυράκου όμως ελάχιστοι μπορούν να τη φτάσουν… Όσο για την αισχρή φάρσα που του έκαναν… Ας θυμηθούν μόνο πως ο ΜΠΙΜΠΙΛΑΣ ουδέποτε μας έχει απασχολήσει με την προσωπική του ζωή.. Και οι επιλογές του δεν έχουν ενοχλήσει ποτέ κανένα γιατί δεν τις “πουλάει”… Δουλειά είχε πάντα…. Και τα νούμερα τηλεθέασης ποτέ δεν τον απασχόλησαν… Αυτά”!

Με αυτά τα λόγια αλλά και πολλά άλλα, η Νένα Χρονοπούλου, πήρε θέση για τη μήνυση που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας, μετά τη φάρσα που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στη ραδιοφωνική του εκπομπή στο ηθοποιό. Διάβασε λεπτομέρειες 

Η Νένα έγραψε στο site της nena.gr για το πόσο καλό παιδί είναι ο Γιώργος και τόνισε ότι δεν μας έχει απασχολήσει ποτέ με την προσωπική του ζωή.

Με αφορμή τη φάρσα που έγινε και χρησιμοποιήθηκε έτσι αυθαίρετα και απρεπώς το όνομά του απλά θα ήθελα να σας γνωρίσω τον αληθινό Σπύρο Μπιμπίλα.

Ένα πλάσμα πάμπλουτο σε ψυχή, συναισθήματα και πράξεις!Ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι σε όλους τους ηθοποιούς ιδιαιτέρως αγαπητός και όχι άδικα. Εκτός από το ότι είναι ένας αναγνωρίσιμος ηθοποιός κάτι που όλοι γνωρίζετε μέσα από τη δουλειά του, είναι ο πιο δοτικός άνθρωπος που υπάρχει γιατί πολύ απλά δεν ξέρει τι θα πει όχι.

Δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να ζητήσεις στο Σπύρο και να μην το κάνει, πάντα, για όλους και αυτός είναι και ο λόγος που αρκετές φορές έχει βρεθεί στα δικαστήρια, αναζητώντας το δίκιο του, και ευτυχώς δικαιώνεται.

Ο Σπύρος φέτος βγήκε στη σύνταξη μετά από 42 ολόκληρα χρόνια στο θέατρο.

Έχει συμμετοχές σε δεκάδες σήριαλ και ταινίες. Έχει σκηνοθετήσει παραστάσεις, έχει κάνει εκατοντάδες μεταγλωττίσεις σε παιδικά παραμύθια, έχουμε ακούσει τη φωνή του σε 500 παιδικά CD όσο και να σας φαίνεται υπερβολικό το νούμερο.

Διάβασε περισσότερα στο nena.gr

Read More

And More