Νένα Χρονοπούλου – Τάσος Μητρόπουλος: Μεταμορφώθηκαν σε Ιάπωνες αυτοκράτορες για καλό σκοπό!

Μια ειδική φωτογράφιση για καλό σκοπό έκανε η Νένα Χρονοπούλου με τον σύζυγό της Τάσο Μητρόπουλο και τον γιο της Χρήστο. Η ηθοποιός και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μεταμορφώθηκαν σε Ιάπωνες αυτοκράτορες για το νέο ημερολόγιο του κομμωτή Γιώργου Σαρρή.

Γνωστή για την κοινωνική της δράση και την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων, η Νένα Χρονοπούλου, σύμφωνα με την Espresso, δέχτηκε με χαρά την πρόταση του γνωστού hairstylist να συμμετέχει στο Diary και να δώσει τα έσοδα από τη φωτογράφιση της στο Χατζηπατέρειο Ίδρυμα. Μαζί της στη μεταμόρφωση και ο Τάσος Μητρόπουλος που είναι πάντα στο πλευρό της.

Ωστόσο, την έκπληξη έκανε ο μικρός Χρήστος σε ρόλο junior αυτοκράτορα. Ο γιος της γνωστής ηθοποιού που έχει ιδιαίτερες ικανότητες συμμετείχε στο ξεχωριστό concept, με την περήφανη μητέρα του να αναφέρει χαρακτηριστικά: “Ο λόγος που σήμερα εκτίθεται ο Χρήστος είναι γιατί δεν ντρέπομαι για το παιδί μου, αντιθέτως είμαι πολύ περήφανη για το πόσο προσπαθεί. Είμαι σίγουρη ότι θα δώσει κουράγιο με την παρουσία του σε όλες τις μητέρες που μεγαλώνουν ιδιαίτερα παιδιά. Στέλνω και εγώ ένα μήνυμα στις δικές μου ηρωίδες, ότι όσο είμαστε δίπλα τους και οι οικογένειές μας είναι ενωμένες, όλα θα πάνε καλά”.


Read More

And More