Νέο διαζύγιο – βόμβα στο Χόλιγουντ! Χώρισαν η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι φαίνεται πως συμβαίνει και για την Gwyneth Paltrow και τον επί 10 χρόνια σύζυγό της και frontman των Coldplay Chris Martin.

Τι κι αν έχουν μαζί δυο παιδιά την 9χρονη Apple και τον 7χρονο Moses και μέχρι πρότινος αποτελούσαν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Η Gwyneth και ο Chris ήταν ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων που απέφευγε τις πολλές κοινές επίσημες εμφανίσεις και σπάνια απασχολούσε τον Τύπο με την προσωπική του ζωή. Παρόλο που κατά καιρούς είχαν ακουστεί και γι’ αυτούς ότι υπάρχουν σύννεφα στο γάμο τους, η Paltrow με συνέντευξη που είχε δώσει τον Αύγουστο στο περιοδικό “Good Housekeeping” είχε δηλώσει: “Το να παντρευτώ τον σύζυγό μου ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα”.

Το Δεκέμβρη που μας πέρασε μάλιστα, οι δυο τους γιόρτασαν την 10η επέτειο του γάμου τους και έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν για να σώσουν το γάμο τους, αλλά δεν τα κατάφεραν…

Έτσι, την Τρίτη ανακοίνωσαν το χωρισμό τους μέσω του blog της Paltrow στο website, Goop: “Γεμάτοι θλίψη στην καρδιά πρέπει να ανακοινώσουμε την απόφασή μας να χωρίσουμε. Εδώ και ένα χρόνο έχουμε προσπαθήσει σκληρά, είτε μαζί, είτε χώρια, να δούμε αν μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί και φθάσαμε στο συμπέρασμα πως παρόλο που αγαπάμε πολύ ο ένας τον άλλο, το καλύτερο θα ήταν να μείνουμε χωριστά”.

Read More

And More