Νέο επιχειρηματικό βήμα για την Έλενα Ασημακοπούλου! Τι λέει η ηθοποιός στο TLIFE

Η Έλενα Ασημακοπούλου πέρασε κατά την διάρκεια της καριέρας της από την πασαρέλα όμως την κέρδισε η υποκριτική. Η όμορφη ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές αποφάσισε όμως να αλλάξει επαγγελματικό προσανατολισμό και να στραφεί και πάλι στη μόδα!

Η Έλενα έχει στρέψει αυτό το διάστημα όλη την ενέργειά της στο κατάστημα με παπούτσια και αξεσουάρ που ετοιμάζει στον Ωρωπό, όπου διατηρεί εξοχικό μαζί με τον σύζυγό της, Μπρούνο Τσιρίλο.

Φυσικά, ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι στο πλευρό της συζύγου του. “Πάντα με στηρίζει σε κάθε μου επαγγελματική απόφαση!”, αναφέρει στο TLIFE η Έλενα. Πώς αποφάσισε όμως να κάνει μία τέτοια κίνηση; “Το σκεφτόμουν πολύ καιρό μου αρέσει να ασχολούμαι με την ομορφιά της γυναίκας και ήθελα να αξιοποιήσω τον ελεύθερο χρόνο μου”, μας εξηγεί.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει για εκείνη ότι σταματά την υποκριτική αφού δηλώνει αποφασισμένη να τα συνδυάσει και τα δύο! Άλλωστε πάντα είχε παράλληλα με την δουλειά της να είναι συνεπής και σε άλλους ρόλους όπως είναι αυτός της μητέρας και της συζύγου.

Όσο για το αν φοβάται το γεγονός ότι κάνει επιχειρηματικό ξεκίνημα μέσα στην κρίση η ‘Ελενα μας λέει: “Υπάρχει φόβος αλλά χωρίς ρίσκο δεν γίνεται τίποτα!” Το απόγευμα της Τρίτης το Scapriamo, όνομα εμπνευσμένο λόγω ιταλικής καταγωγής του συζύγου της, θα υποδεχτεί όλους τους διάσημους και μη φίλους της Έλενας και του Μπρούνο για τα εγκαίνιά του!

Read More

And More