Νέο κρούσμα κορονοϊού στη Δάφνη - Η ανακοίνωση του δημάρχου

Νέο κρούσμα κορονοϊού στη Δάφνη – Η ανακοίνωση του δημάρχου | tlife.gr

“Λουκέτο” ύστερα από ύποπτο κρούσμα κορονοϊού, μπήκε σήμερα, Παρασκευή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης. Το σχολείο παρέμεινε κλειστό έπειτα από εντολή του Υπουργείου Παιδείας για καθαρά προληπτικούς λόγους. Ο Διευθυντής του σχολείου ειδοποίησε με μηνύματα και email τα ξημερώματα τους γονείς των μαθητών, με αποτέλεσμα κανένα από τα παιδιά να μην εμφανιστεί στο κτιριακό συγκρότημα.

Όπως ανέφερε νωρίτερα το Newsit.gr, το ύποπτο κρούσμα αφορά γονέα μαθητή του 9ου Δημοτικού Δάφνης, ο οποίος έχει υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις με τα αποτελέσματα να αναμένονται τα επόμενα 24ωρα.

Όμως όπως έγινε γνωστό, το δείγμα για το ύποπτο κρούσμα είναι θετικό.

Δείτε τι ανέφερε πριν λίγο ανακοίνωση από το γραφείο του Δημάρχου:

“Πριν από λίγη ώρα ενημερωθήκαμε από τις αρμόδιες αρχές ότι το ύποπτο κρούσμα κηδεμόνα στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, είναι θετικό. Αυτή την ώρα συνεχίζεται η ιχνηλάτηση των επαφών του συγκεκριμένου ατόμου για τυχόν άλλα κρούσματα.

Ο Δήμος έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα και ήδη έχει ξεκινήσει η απολύμανση όλων των δημοτικών κτιρίων και των σχολικών μονάδων.

Για προληπτικούς λόγους και για την προστασία της πιο ευάλωτης κοινωνικής ομάδας συμπολιτών μας, αποφασίζουμε την προσωρινή αναστολή της λειτουργίας των ΚΑΠΗ του Δήμου μας από τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020.

READ more