Νέο ξεκίνημα για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Καινούργιος ρόλος για τον Πέτρο Κωστόπουλο. Μετά τις δυσάρεστες εξελίξεις στην ΙΜΑΚΟ, ο εκδότης είναι έτοιμος να κάνει το καινούργιο επαγγελματικό του βήμα σε έναν χώρο που γνωρίζει πολύ καλά.

Πού θα γίνει αυτό; Στον Όμιλο ΑΝΤ1, όπου ο Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρεία «Δάφνη Επικοινωνίες».

H επίσημη ανακοίνωση του Ομίλου ΑΝΤ1
«Καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρία ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ αναλαμβάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος παράλληλα με το ρόλο του Special Advisor του Αlexander Holland, COO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα. Ο Φάνης Ταμπάκης διατηρεί τη θέση του Γενικού Διευθυντή στη ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ.O Πέτρος Κωστόπουλος με τις εξαιρετικές δημιουργικές του ικανότητες και τη μοναδική εμπειρία που έχει χρόνια τώρα στον περιοδικό τύπο και τα ηλεκτρονικά Μέσα, πρόκειται να συμβάλει αποφασιστικά στην εδραίωση της εταιρίας ως το πλέον δημιουργικό και δυναμικό εκδοτικό συγκρότημα στην Ελλάδα.

Η ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ σκοπεύει να αξιοποιήσει στο μέγιστο βαθμό την παρουσία και την τεχνογνωσία του Πέτρου Κωστόπουλου και να επεκταθεί σύντομα σε νέα projects που θα έχουν την «σφραγίδα» και την δική του δημιουργική κατεύθυνση.

Ο κ. Alexander Holland CΟO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα με αφορμή την νέα συνεργασία τόνισε μεταξύ άλλων: « Ο Πέτρος είναι χρόνια τώρα ένα από τα πλέον δημιουργικά μυαλά στο χώρο του περιοδικού τύπου στην Ελλάδα. Ήταν ο εμπνευστής και δημιουργός ορισμένων από τους πιο επιτυχημένους τίτλους περιοδικών και ηλεκτρονικών Μέσων. Τον καλωσορίζω στην ΔΑΦΝΗ και είμαι βέβαιος ότι θα δώσει νέα πνοή και δυναμική στην εταιρία σε νέα, πολλά υποσχόμενα projects».

Read More

And More