Νέο ξεκίνημα σήμερα και στον Alpha !

Το κουδούνι χτυπάει σήμερα για την νέα τηλεοπτική χρονιά και στον Alpha, με το “΄Κους-Κους” και το “Δέστε τους” να παίρνουν την σκυτάλη της πρεμιέρας απο το “΄Πάνω στην ώρα” ! Και για να πάρετε μία μικρή γεύση απο τις νέες παρέες που έχουν δημιουργηθεί, σας παρουσιάζω το σχετικό δελτίο τύπου του καναλιού :

Για το “Κους-Κους” :

“…Για 6η χρονιά, η επιτυχημένη εκπομπή του Alpha «Κους κους το μεσημέρι» έρχεται στη συντροφιά μας από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 13:15, και ανατρέπει τα τηλεοπτικά δεδομένα!
Αποκαλυπτικά ρεπορτάζ, αποκλειστικές συνεντεύξεις, καυτές και επίκαιρες ειδήσεις, νέα από το λαμπερό κόσμο της showbiz, ζωντανές συνδέσεις με πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν, άμεση καταγραφή γεγονότων που θα προκαλέσουν συζητήσεις.
Τη φετινή χρονιά, το «Κους κους το μεσημέρι» θα «αγγίξει» τα πιο ενδιαφέροντα θέματα την ώρα που συμβαίνουν και εξελίσσονται.Η αγαπημένη μας εκπομπή όμως θα ανοίξει και μια νέα πόρτα επικοινωνίας με τους τηλεθεατές οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να τοποθετηθούν πάνω σε θέματα που μας απασχολούν.
Η εκπομπή που ξεκίνησε με την Κατερίνα Καραβάτου και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, η εκπομπή που επί έξι χρόνια πρωτοτύπησε και δε δίστασε να ανοίξει νέους δρόμους στα τηλεοπτικά δρώμενα, θα καινοτομήσει και φέτος!
Η Κατερίνα Καραβάτου, με την ευγένεια, την εμπειρία και το ταλέντο της θα κρατά καθημερινά τους τηλεθεατές σε εγρήγορση!
Η δυνατή ομάδα που στηρίζει και υποστηρίζει την εκπομπή είναι ο Νάσος Γουμενίδης, η Ρούλα Χάμου, ο Δημήτρης Παπανώτας, ο Θανάσης Κουμπαρούδης και η Βάσω Κολλιδά.
Στην καθημερινή τους παρέα θα είναι επίσης καλεσμένοι από όλους τους χώρους για να εκφράσουν την άποψη τους, θετική ή αρνητική, για πρόσωπα, πράγματα και γεγονότα…”
Για το “Δέστε τους” :

“…Από τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου και καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή στις 16:00, η εκπομπή «Δέστε τους» έρχεται για να κάνει τα απογεύματά μας πιο χαρούμενα και πιο ανατρεπτικά!
Ανανεωμένη, ακόμα πιο ζωντανή, έρχεται για να μας προσφέρει νεανική φρεσκάδα, αστείρευτο χιούμορ, και… ακίνδυνη τρέλα!
Ο Νίκος Μουτσινάς, και η Μαρία Ηλιάκη, με ανατρεπτική διάθεση, μας περιμένουν για να μας δείξουν την πιο χαρούμενη πλευρά της ζωής. Φέτος στην παρέα προστίθεται η Κατερίνα Καινούργιου, ένα δροσερό πρόσωπο που κέρδισε τις εντυπώσεις με την περσινή της παρουσία στη μικρή οθόνη, ενώ ο Νότης Χριστοδούλου, θα συνεχίσει να παρουσιάζει τις δικές του ενότητες πάντα με παιχνιδιάρικη διάθεση.
Μια κεφάτη παρέα που θα εισβάλλει με δύναμη στη συντροφιά μας για να τα ανατρέψει όλα!
Μια νεανική παρέα που μας προσκαλεί σε ένα τηλεοπτικό ταξίδι με οδηγό τη χαρά, το κέφι, το χιούμορ και τις «άπαιχτες» ατάκες.Περίεργες ειδήσεις, πρωτότυπα ρεπορτάζ, αστεία θέματα, ανατρεπτικά σχόλια!…”

Read More

And More