Site icon TLIFE

Νέο look για την Ολυμπία Χοψονίδου: Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά από πολλά χρόνια!

Tα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που θες να αλλάξεις, όταν σκέφτεσαι ανανέωση. Και καλά κάνεις, αφού μία επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να σου αλλάξει τελείως την εμφάνιση. Η Ολυμπία Χοψονίδου την έκανε στα μέσα του καλοκαιριού και όντως το νέο της hairlook της έδωσε έναν αέρα ανανέωσης που θα σε κάνει να ζηλέψεις.

Η μελαχρινή καλλονή επισκέφθηκε τον hair & make up artist Πάνο Καλλίτση στον ατμοσφαιρικό χώρο που διατηρεί στο Χαλάνδρι και αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του, κάνοντας κάτι που δεν περίμενε κανείς. Μετά από πολλά χρόνια, η Ολυμπία αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της και υιοθέτησε την τάση του μακρύ καρέ με έντονο φιλάρισμα.

Ο Πάνος Καλλίτσης, μάλιστα, παρουσίασε στους διαδικτυακούς του φίλους την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή της Ολυμπίας Χοψονίδου, δημοσιεύοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία selfie που έβγαλαν μαζί, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε: Δεν χρειάζονται μακριά μαλλιά για να μοιάζεις με γοργόνα… Δοκιμάστε τα κοντά μαλλιά και κάν’ το όπως η υπέροχη Ολυμπία Χοψονίδου».

Εμάς μας αρέσει πολύ η νέα κώμη της Ολυμπίας. Εσένα;

© 2024 tlife.gr