Νέο look για την Τζίνα Αλιμόνου – Δες την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της

Τα μαλλιά είναι το πρώτο πράγμα που θες να αλλάξεις, όταν σκέφτεσαι ανανέωση. Και καλά κάνεις, αφού μία επίσκεψη στο κομμωτήριο μπορεί να σου αλλάξει τελείως την εμφάνιση.

Η Τζίνα Αλιμόνου την έκανε το πρωί της Δευτέρας, αφότου πήγε τα παιδιά της στον αγιασμό του σχολείου της, και όντως το νέο της hairlook της έδωσε έναν αέρα ανανέωσης που θα σε κάνει να ζηλέψεις.

Η ηθοποιός και μοντέλο αφέθηκε στα έμπειρα χέρια του κομμωτή της, ο οποίος της έκοψε τα μαλλιά σε ένα κοντό αυστηρό καρέ, το οποίο είναι και φέτος μεγάλη τάση.

Μάλιστα, η ίδια παρουσίασε στους διαδικτυακούς της φίλους την αλλαγή που έκανε, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από το κομμωτήριο, σχολιάζοντας στη λεζάντα που την συνόδευε:

“Back to school! Εύχομαι σε όλους μια όμορφη σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη σε αυτή την ιδιαίτερη χρονική περίοδο που διανύουμε! Stay safe, stay strong! #backtoschool #backtoschool2020 #staysafe #statstrong #newhair #freshhaircut #newseason #letsdothis #GoodLifebyGina”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Read More

And More