Νέο πρόσωπο στον ΑΝΤ1…

Νέο πρόσωπο στον ΑΝΤ1… | tlife.gr
Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ ενισχύει το δυναμικό του με ένα από τα πλέον έμπειρα και επιτυχημένα στελέχη των ευρωπαϊκών ΜΜΕ, τον κ. Alexander Holland, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Operating Officer του Ομίλου στην Ελλάδα.
O κύριος Holland έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος στις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τηλεοπτικές επιχειρήσεις. Τα τελευταία 3 χρόνια κατείχε τη θέση του Chief of Staff στον Όμιλο Viasat/MTG, έχοντας την εποπτεία του προγράμματος των 60 τηλεοπτικών δικτύων του Ομίλου (ελεύθερων και συνδρομητικών) σε περισσότερες από 20 χώρες. Τα καθήκοντά του περιλάμβαναν μεταξύ άλλων αγορά προγραμμάτων, promotion, branding και positioning.
Παλαιότερα κατείχε διευθυντικές θέσεις στη Cinenova, μία κοινοπραξία της Sony και της Disney, καθώς και στο CLT (τον σημερινό Όμιλο RTL). Πριν ασχοληθεί με τα ΜΜΕ, εργαζόταν στο Boston Consulting Group του Μονάχου. Ο κ. Holland κατέχει πτυχίο master Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο του Μονάχου.

Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, κ. Θοδωρής Κυριακού, δήλωσε σχετικά: «Είμαι βέβαιος ότι ο Alexander, με την πολύτιμη εμπειρία του σε κορυφαίους ευρωπαϊκούς ομίλους ΜΜΕ, θα συμβάλει σημαντικά στην περαιτέρω ενίσχυση της θέσης του Ομίλου μας στην ελληνική αγορά».

Σε σχέση με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων, ο κ. Holland απο την δική του πλευρλα δήλωσε : «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με έναν τόσο δυναμικό και επιτυχημένο Όμιλο, σε μια εποχή γεμάτη ευκαιρίες και προκλήσεις».

READ more