ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ TLIFE: Κέρδισε απεριόριστα μαθήματα Belly Dancing για ένα μήνα

Το TLIFE σε συνεργασία με το Εξειδικευμένο Κέντρο Διδασκαλίας Ανατολίτικου χορού Gadala προσφέρουν σε 10 τυχερές τη δυνατότητα να γίνουν expert στο Belly Dancing. Μάθε πως θα “σπάσει” σωστά η μέση, τι πρέπει να κάνεις για να χορέψεις με χάρη αλλά και σωστή τεχνική. Και φυσικά δες το σώμα σου να γίνεται πιο fit και γραμμωμένο.

Οι νικήτριες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν απεριόριστα μαθήματα για έναν ολόκληρο μήνα. Χάρισε στον εαυτό σου έναν ολοκληρωμένο τρόπο εκγύμνασης σώματος και πνεύματος με πολλαπλά ευεργετικά οφέλη και φυσικά ξεφεύγοντας από τη στατική άσκηση του γυμναστηρίου.

Ο συνδυασμός Belly Dancing με ισορροπημένη διατροφή είναι η καταλληλότερη τακτική απώλειας πραγματικού λίπους! Από τον πρώτο μήνα τα αποτελέσματα είναι εμφανή και στο σώμα αλλά και στην αντίληψη της τέχνης του ανατολίτικου χορού.

Μπες στην Fanpage του TLIFE. Αν δεν είσαι ακόμη φίλη μας στο Facebook κάνε like και δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας το ονοματεπώνυμο σου και τη λέξη Belly Dancing στον τοίχο του TLIFE! Μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 1 Απριλίου μέχρι και την Τρίτη 5 Απριλίου στις 14.00! Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν μετά από κλήρωση το απόγευμα της ίδια ημέρας.

Για να μπεις στην σελίδα του TLIFE στο Facebook κάνε κλικ εδώ.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Read More

And More