Νέος έρωτας για την Sandra Bullock – Ο άντρας που της έκλεψε την καρδιά

Πέντε χρόνια πέρασαν από τότε που η 51χρονη πλέον Sandra Bullock χώρισε με τον Jesse James και τώρα φαίνεται πως βρήκε και πάλι τον έρωτα… Η διάσημη ηθοποιός είναι full in love τον εντυπωσιακό και κούκλο φωτογράφο Bryan Randall.
Οι φήμες πως είναι μαζί ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό και η κοινή εμφάνισή τους στο γάμο της Jennifer Aniston έκανε τα κοσμικά πηγαδάκια να μιλούν για το νέο hot ζευγάρι της πόλης. O κατά 3 χρόνια νεώτερός της Bryan έχει εργαστεί και ως μοντέλο κάνοντας πολλές γυναίκες να “καρδιοχτυπούν” για χάρη του… Η εκλεκτή του όμως φαίνεται πως είναι μία… η Sandra!

Σύμφωνα με πληροφορίες του “Us Weekly” και του “People” όσοι τους είδαν στο γάμο της Aniston μίλησαν για ένα ζευγάρι πολύ χαμηλών τόνων (όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε η χολιγουντιανή σταρ) που έδειχνε πολύ αγαπημένο και αφοσιωμένο…

Αυτό που τράβηξε άλλωστε, από τα πρώτα ραντεβού τους, την Sandra δεν ήταν μόνο η εμφάνιση του Bryan, αλλά και ο πόσο αφοσιωμένος πατέρας είναι. Εκείνος έχει ένα μικρό κοριτσάκι και έχει κάνει και τατουάζ με το όνομά της στο σώμα του… Και αυτό σίγουρα μάγεψε την Sandra που τα τελευταία χρόνια έχει αφοσιωθεί στον μικρό της Louis, το αγοράκι που υιοθέτησε και υπεραγαπά!

Read More

And More