Νέος έρωτας για την Βάσω Γουλιελμάκη!

Είναι από τις ηθοποιούς της ελληνικής showbiz που κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φαίνεται πως τα καταφέρνει καλά. Ο λόγος για την Βάσω Γουλιελμάκη που προσπαθεί να απασχολεί τα media με τα επαγγελματικά της και κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, δημοσίευμα της Real Life αποκαλύπτει ποιος είναι ο άντρας που την έκανε να χαμογελά ξανά. Η γνωστή ηθοποιός για πέντε περίπου χρόνια είχε σχέση με τον Κύπριο προπονητή ποδοσφαίρου Νικόδημο Παπαβασιλείου, αλλά η απόσταση φαίνεται πως ήταν η αιτία του χωρισμού τους. Το ζευγάρι επέλεξε αθόρυβα να τραβήξει δρόμους χωριστούς, έχοντας μεγάλη αγάπη και εκτίμηση ο ένας για τον άλλον. Ακολούθησε μια περίοδο ανασυγκρότησης για την ηθοποιό που αφοσιώθηκε πέρα από την κόρη της Μαρίλια (που έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Σωκράτη Αλαφούζο) και στα επαγγελματικά της.

Και τώρα ο έρωτας φαίνεται πως της χτύπησε και πάλι την πόρτα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Βάσω Γουλιελμάκη έχει έρθει πολύ κοντά και έχει αναπτύξει μια τρυφερή σχέση με τον συνάδελφό της Χρήστο Γιάνναρη. Οι δυο τους γνωρίζονται από παλιά, αλλά τώρα φαίνεται πως διαμορφώθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες για να ξεκινήσει ένα όμορφο ειδύλλιο. Ο Χρήστος Γιάνναρης έλειπε για τέσσερα χρόνια στη Γερμανία και πέρσι επέστρεψε και πρωταγωίστησε με την Βάσω στο θέατρο και την παράσταση “Άμλετ Β” και σιγά σιγά οι δυο τους ήρθαν κοντά…

Read More

And More