Νέος χωρισμός στην εγχώρια showbiz!

Η Νικολέττα Ράλλη ηταν ζευγάρι με τον επιχειρηματία Ιάσονα Μιχόπουλο κάτι παραπάνω από δύο χρόνια. “Τον γνώρισα το 2014 σε ένα ταξίδι που είχα πάει με μια ομάδα γιόγκα. Τότε απλά είχαμε συστηθεί και ουδέποτε μου είχε περάσει τότε από το μυαλό κάτι άλλο. Αργότερα ήρθαμε κοντά μέσα από μαθήματα Iron Hot Yoga που έτυχε να κάνουμε μαζί», είχε δηλώσει η παρουσιάστρια, σε συνέντευξή στο περιοδικό People, για τον σύντροφό της.

Η απόφαση να χωρίσουν, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Real Life ηταν κοινή. Η αντίστροφή μέτρηση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ξεκίνησε όταν η Νικολέττα αποδέχτηκε την πρ’οταση να παρουσιάζει την εκπομπή “Όλα καλά” στο Μακεδονία tv, που σημαίνει ότι πέντε μέρες την εβδομάδα θα πρεέπει να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.



Η απόσταση δημιούρησε προβλήματα στο ζευγάρι που μέχρι τότε ήταν αχώριστο. “Τα συναισθήματα συνεχίζουν να υφίστανται, όμως οι συνθήκες δεβ δείχνουν ιακνές, τουλάχιστον προς το παρόν, να κρατήσουν αυτή τη σχέση ζωντανή”,σχολιάζει στο ίδιο δημοσίευμα άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.


Read More

And More