Νέος χωρισμός – βόμβα στη showbiz! Στα “μαχαίρια” η τραγουδίστρια με τον διάσημο ηθοποιό

Εκείνος δεν ήταν έτοιμος για γάμο… Εκείνη ένιωθε πως είχαν απομακρυνθεί πολύ… Και οι τίτλοι τέλος στη σχέση τους μετά από 10 μήνες δεν άργησαν να πέσουν. Ωστόσο, “μάχη” επικρατεί ανάμεσα στο πρώην διάσημο ζευγάρι της διεθνούς showbiz για το ποιος χώρισε ποιον…

Ο λόγος για την Katy Perry και τον Orlando Bloom, που μετά από το “καυτό’ ειδύλλιο, τις αποκαλυπτικές γυμνές φωτογραφίες του ηθοποιού και τον αρραβώνα της πρώην του (Miranda Kerr) αποφάσισαν να χωρίσουν. Και όπως μαθαίνουμε όχι και τόσο πολιτισμένα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του In Touch Weekly, ο Orlando Bloom εκμυστηρεύτηκε σε φίλους του ότι αποφάσισε να βάλει χωρίσει με την Katy Perry καθώς δεν ήθελε να κάνει έναν ακόμη γάμο και παιδί. Μην ξεχνάς πως ήταν παντρεμένος με την Miranda Kerr και έχουν μαζί έναν γιο, τον Flynn. “Δεν είμαι έτοιμος για γάμο”, έλεγε και ξανάλεγε ο πρωταγωνιστής του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”.

Από την άλλη πλευρά, το περιβάλλον της Katy αποκαλύπτει μια διαφορετική οπτική στο θέμα. “Εκείνη αποφάσισε για το χωρισμό τους”, λένε οι φίλοι της καθώς το ζευγάρι είχε πια απομακρυνθεί. Η αλήθεια, είναι πως οι δυο τους ακολουθούσαν διαφορετικά μονοπάτια και όσο και αν της άρεσε, αποφάσισε ότι ήταν καιρός να προχωρήσει.


Read More

And More