Nicolas Lefebvre: Στην Αθήνα ο πρώην σύντροφος της Monica Bellucci! Δες πού βρέθηκε

Ο Nicolas Lefebvre έγινε ευρύτερα γνωστός ως ο σύντροφος της διάσημης ηθοποιού, Monica Bellucci. Ο γοητευτικός Γάλλος και η διάσημη Ιταλίδα έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση τον Μάρτιο του 2019, ενώ λίγους μήνες αργότερα η Monica ανακοίνωσε σε συνέντευξή της ότι αυτή η σχέση έλαβε τέλος. Οι δυο τους είχαν 18 χρόνια διαφορά, ωστόσο κατάφεραν να ζήσουν έστω και για λίγο ένα τρυφερό ειδύλλιο.

Η Monica Bellucci είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στην Ιταλική εφημερίδα F. «Αγαπάμε ο ένας τον άλλον και ο Nicola μου έμαθε πολλά πράγματα. Έχει αληθινό καλλιτεχνικό ταλέντο αλλά η σχέση μας θα πάρει άλλον δρόμο τώρα, αυτόν της φιλίας για μια ζωή».

Μάλιστα, αυτές τις ημέρες ο διεθνούς φήμης εικαστικός βρίσκεται στην Ελλάδα! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον Nicola Lefebvre στο Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης, όπου έδωσε το παρών στην έκθεση φωτογραφίας του Νικόλαου. Η έκθεση που εγκαινίασε ονομάζεται «Aegean Desert» και παρουσιάζει εικόνες από την έρημο του Κατάρ δίπλα σε φωτογραφίες του Αιγαίου Πελάγους. Πρόκειται για ένα όραμα που είχε ο Νικόλαος και πήρε σάρκα και οστά, μετά από πολύ δουλειά και έρευνα.

Ο Nicolas Lefebvre πόζαρε με την Μαρίνα Βερνίκου, τον Θαλή Πιτούλη και τον David Daim.

Read More

And More