Nicolas Sarkozy – Carla Bruni: Με ποια κούκλα Ελληνίδα πολιτικό συναντήθηκαν στο Παλλάς;

Για δυο μεγάλες συναυλίες βρέθηκε στην Αθήνα η Carla Bruni με τον σύζυγό της και πρώην Πρόεδρο της Γαλλίας Nicolas Sarkozy και έγινε το talk of the town. Η διάσημη καλλονή και μουσικός αποφάσισε να ξεκινήσει από την Ελλάδα και συγκεκριμένα το Παλλάς την παγκόσμια περιοδεία του “French Touch” και πλήθος κόσμο από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό χώρο βρέθηκαν στο θέατρο για να την ακούσουν.

Ανάμεσά τους ήταν και η ιδιαίτερα κομψή Yπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά. Η γνωστή Ελληνίδα πολιτικός βρέθηκε στο θέατρο, στη δεύτερη συναυλία της Carla και μετά το τέλος του live συνάντησε την πρώην πρώτη κυρία και τον Nicolas Sarkozy στα παρασκήνια… όπου και έβγαλαν μαζί selfie!

Στο περιθώριο των εμφανίσεων της Carla Bruni στο Παλλάς, ο Nicolas Sarkozy είχε συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, συζητώντας μεταξύ άλλων και την εξαιρετική πορεία του ελληνικού τουρισμού, δίνοντας στην Ελληνίδα Υπουργό συγχαρητήρια για τη πετυχημένη της δουλειά.

“Επέλεξε την Ελλάδα για να ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της. Καλή επιτυχία Κάρλα!”, έγραψε αρχικά στο twitter η Έλενα Κουντουρά και ανέβασε 2 φωτογραφίες από τη βραδιά, ενώ ακολούθησαν και τα λόγια του Nicolas Sarkozy για την ως τώρα πορεία της στον Τουρισμό!

Read More

And More