“Νικ ο΄κλοκ”: Ο Ν. Μουτσινάς αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές λέγοντας χαρακτηριστικά, “έκανα μεγάλο λάθος…”

Οι τίτλοι του τέλους έπεσαν χθες το βράδυ στο “Νικ Ο΄Κλοκ” μιας και ως γνωστόν στον… επόμενο τόνο η εκπομπή δεν πρόκειται να ξανά βγει στον αέρα του Alpha. Βλέπετε, οι υπεύθυνοι αποφάσισαν μετά από 16 εβδομάδες να κλείσει η αυλαία, μιας και τα ποσοστά τηλεθέασης που κατάφερνε να κερδίσει κάθε Τρίτη ο Νίκος δεν ήταν τα προσδοκώμενα.

Ετσι, με… συνοπτικές διαδικασίες η εκπομπή ολοκλήρωσε τον κύκλο της και ο Νίκος Μουτσινάς εννοείται πως φρόντισε να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές λέγοντας δύο λόγια τόσο γι ΄αυτή την τηλεοπτική του εμπειρία, όσο και για το πρόωρο φινάλε της :

“Έγινε ένα κύκλος εκπομπών και από κει και πέρα, εγώ έκανα μεγάλο λάθος. Πίστευα ότι είχα πολύ μεγάλη μασχάλη κι έβαλα ότι καρπούζι βρέθηκε μπροστά μου. Οπότε, δεν μπορώ να το κάνω αυτό! Το να πάθω κακό, να στεναχωρηθώ πολύ, να πεθάνω από το άγχος και την κούραση! Συζητήσαμε με το κανάλι και σκεφτήκαμε ότι ωραία κλείνει ο κύκλος”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής και έσπευσε να συμπληρώσει:

“Έχω και την άλλη εκπομπή δεν συμβαίνει και κάτι με το κανάλι. Βλέπουμε πιο μετά έτσι και αλλιώς. Όλα είναι μπροστά μας! Κατάφερα και διασκέδασα μέσα στο άγχος αυτό! Πέρασα ωραία, τραγούδησα πάρα πολύ. Είμαι καλά και τους ευχαριστώ όλους. Δεν έχω ξανακάνει βράδυ και έμαθα από αυτό… Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εσάς. Ωραία ήταν. Τα ωραία κρατάνε λίγο. Τα πολύ ωραία κρατάνε πάντα !..”

Read More

And More