Νίκη Λυμπεράκη: Επιστροφή στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της! Η συγκινητική ανάρτηση

Πριν έναν μήνα περίπου, η Νίκη Λυμπεράκη έζησε το πιο όμορφο θαύμα της ζωής της, καθώς έφερε στον κόσμο τον γιο της! Το μεσημέρι της Παρασκευής, η γνωστή δημοσιογράφος έκανε μια δημοσίευση στα social media, αποκαλύπτοντας την μικρή περιπέτεια που βίωσε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών όπου και βρέθηκε για μεγάλο διάστημα.

«Ο διάδρομος που οδηγεί στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας νεογνών του Όμιλος ΙΑΣΩ είναι γεμάτος από φωτογραφίες μωρών που ήλθαν πρόωρα στη ζωή, κάποια με βάρος ακόμη και μισό κιλό» σημειώνει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN. «Είναι όλα τους παιδάκια που τα κατάφεραν χάρη στη φροντίδα των γιατρών, των μαιών και των νοσηλευτριών. Αυτή τη φροντίδα την βλέπαμε όλες αυτές τις ημέρες κι εμείς με τον μικρό μας… (που ήρθε επιτέλους σπίτι)».

«Απέραντη ευγνωμοσύνη λοιπόν σε όλες τις κυρίες της ΜΕΝΝ, του θαλάμου Νοσηλείας και του 7ου ορόφου, που ήταν δίπλα στο σποράκι μας 24 ώρες το 24ωρο, όχι μόνο με ιατρική φροντίδα, αλλά και με τα χάδια, τις αγκαλιές και τα γλυκόλογα που έχει ανάγκη ένα νεογέννητο. Άπειρα ευχαριστώ και στη μοναδική γιατρό μας, την (κατά υπέροχη σύμπτωση Λευκαδίτισσα που έφερε στον κόσμο τον Πανούλη)Έφη Ρομπότη» πρόσθεσε η Νίκη Λυμπεράκη στη δημοσίευση της.

Η Νίκη Λυμπεράκη ήταν ιδιαίτερα προσεχτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και προσπάθησε να κρατήσει το ευχάριστο γεγονός όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τέλος καλό, όλα καλά!

Read More

And More