Site icon TLIFE

Νίκη Λυμπεράκη: Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο της! Το δέντρο και η άγνωστη ιστορία από την παιδική ηλικία της (pics,vid)

Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον γιο της θα περάσει φέτος η Νίκη Λυμπεράκη!

Η παρουσιάστρια ειδήσεων του Open και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Χατζόπουλος, έγιναν γονείς στις αρχές Αυγούστου και από τότε έως σήμερα πλέουν σε πελάγη ευτυχίας! Η ίδια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο ομολογουμένως της έχει κλέψει την καρδιά. 

Λίγες ημέρες πριν υποδεχθούμε τον Δεκέμβρη, η Νίκη Λυμπεράκη θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια χριστουγεννιάτικη ιστορία από την παιδική ηλικία της.

Η γνωστή δημοσιογράφος ανήκει στην κατηγορία εκείνων που αποφάσισαν να στολίσουν το σπίτι τους για τις γιορτές νωρίτερα φέτος λόγω του κορονοϊού, προκειμένου η εορταστική ατμόσφαιρα να αλλάξει τη διάθεση. 

Δημοσιεύοντας, λοιπόν, ένα στιγμιότυπο με το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, η Νίκη Λυμπεράκη έγραψε: “Όταν ήμουν μικρή, ξυπνούσα μέσα στη νύχτα και την έπεφτα κάτω απ το δεντράκι μας στο σαλόνι. Δίπλα στη φάτνη (και κυρίως δίπλα στα δώρα)”.

Και του χρόνου!

© 2024 tlife.gr