Νίκη Θωμοπούλου: Αποκαλύπτει τη γυμναστική που ξεκίνησε στο σπίτι για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης [video]

Σε μία από τις καλύτερες φάσεις της βρίσκεται τους τελευταίους μήνες η Νίκη Θωμοπούλου, αφού βιώνει το θαύμα της μητρότητας. Η ίδια και ο σύζυγός της, Γιάννης Μαρακάκης επισφράγισαν με τον καλύτερο τρόπο τον έρωτά τους, αφού στις 16 Μαρτίου ήρθε στη ζωή η κόρη τους! Το ζευγάρι περίμενε πως και πως τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά την κόρη του και τώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Νίκη Θωμοπούλου είναι μια δραστήρια μανούλα, όμως δεν αποχωρίζεται καθόλου την πριγκίπισσά της. Από τότε που ο καιρός άνοιξε και η θερμοκρασία ανέβηκε, μαμά και κόρη δεν έχουν σταματήσει τις βόλτες στα νότια προάστια μαζί φυσικά με τις φίλες πρώτης. Η σύζυγός του γνωστού δικηγόρου είναι λάτρης του Instagram, καθώς τακτικά μας δείχνει στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά, η ίδια αποκάλυψε στους followers της τη γυμναστική που κάνει στο σπίτι, προκειμένου να χάσει όσα κιλά της έχουν απομείνει από την εγκυμοσύνη. Όπως θα δεις, η Νίκη Θωμοπούλου επέλεξε το στατικό ποδήλατο, προκειμένου να γυμνάσει όλο το σώμα της και να επιστρέψει στα κιλά που είχε πριν μείνει έγκυος.

Δες το βίντεο:

Η Νίκη Θωμοπούλου έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης!

Read More

And More