Νίκη Θωμοπούλου: Αυτή είναι η γυμναστική που κάνει στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης [pic]

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει, αφού σε περίπου ενάμισι μήνα θα κρατούν στην αγκαλιά τους την μοναχοκόρη τους. Ο λόγος για το Γιάννη Μαρακάκη και την Νίκη Θωμοπούλου που μετά από 3,5 χρόνια γάμου θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Ο γνωστός δικηγόρος και η όμορφη σύζυγός του ζουν έναν μεγάλο έρωτα και αδημονούν για τη στιγμή που αυτός θα επισφραγιστεί.

Ο Γιάννης Μαρακάκης μπορεί να έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο παιχνίδι “Deal” με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο πριν από πολλά χρόνια, όμως ποτέ δεν έπαψε να απασχολεί τα Μέσα. Αν και ο ίδιος προτιμά να κρατά χαμηλούς τόνους και να αποφεύγει τα φωτογραφικά φλας, δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει στιγμιότυπα μαζί με τη σύζυγό του σε πρωινές ή βραδινές εξόδους.

Η Νίκη Θωμοπούλου έχει δημιουργήσει μια υπέροχη σχέση με τις διαδικτυακές φίλες της και μοιράζεται μαζί τους διάφορες στιγμές από τη ζωή της. Πριν μερικές ώρες, η ίδια αποκάλυψε στους followers της ότι εξακολουθεί να γυμνάζεται παρά το γεγονός ότι διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Όπως θα δεις, η Νίκη Θωμοπούλου κάνει αερόβια άσκηση και συγκεκριμένα διάδρομο, επιλογή που βοηθάει πολύ τις γυναίκες που βρίσκονται στους τελευταίους μήνες της κύησης.

Η Νίκη Θωμοπούλου έκανε την αποκάλυψη μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram.

Read More

And More