Νίκη Θωμοπούλου: Η εξομολόγηση για τη γνωριμία με τον Γιάννη Μαρακάκη και η αδημονία για τη γέννηση της κόρης της

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου σε περίπου δύο μήνες θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Οι δυο τους αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, που όμως προτιμούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Νίκη Θωμοπούλου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κυρίως στο Instagram, καθώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, άλλοτε μόνη και άλλοτε μαζί με τον σύζυγό της και τους φίλους τους. Πριν μερικές ώρες, λοιπόν, η μέλλουσα μανούλα θέλησε να απαντήσει στα ερωτήματα των followers της, προκειμένου να την γνωρίσουν καλύτερα αλλά και να λυθούν όλες τους οι απορίες.

Η όμορφη σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2015 στο μαγαζί που δούλευε και ότι εκείνος έκανε το πρώτο βήμα για να βγουν: “Ήρθε για να αγοράσει μαγιό και ξαναήρθε για να τον εξυπηρετήσω και ξαναήρθε και ξαναήρθε μέχρι που ζήτησε το κινητό μου για να βγούμε! Ήμουν τόσο τρακαρισμένη όμως που ποτέ δεν θα έκανε την πρώτη κίνηση για να δείξω ενδιαφέρον. Άρα, μάλλον εκείνος έκανε όλες τις απαραίτητες κινήσεις”.

H Νίκη Θωμοπούλου σε λίγες ημέρες θα μπει στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και αναμένεται μέχρι τις 15 Μαρτίου να κρατά στην αγκαλιά της την κόρη της. Όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει για την εγκυμοσύνης της, εκείνη απάντησε χαρακτηριστικά: “Για να πω την αλήθεια… Όταν ξεκίνησα να βγάζω φωτογραφίες σαν αυτή, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι ζούσα. Ακόμα δεν έχω καταλάβει πολλά!

Έχω αρχίσει να την αισθάνομαι πιο έντονα, της μιλάω, ενθουσιάζομαι! Έχω απολαύσει όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, που δεν έχω καταλάβει πότε πέρασε ο καιρός. Νομίζω όσο πλησιάζουμε νιώθω όλο και πιο ανυπόμονη να γνωρίσω το πλασματάκι μου. Είμαι σίγουρη ότι θα είναι έρωτας με την πρώτη ματιά, όπως ακριβώς έγινε και με τον μπαμπά της”.

Με το καλό να ‘ρθει η μπέμπα σας!

Read More

And More