Νίκη Θωμοπούλου: Η εμπειρία της από τη γέννα, τα κιλά που πήρε και ο θηλασμός [pics]

Η Νίκη Θωμοπούλου είναι πολύ δραστήρια στο Instagram, αφού σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της διάφορες στιγμές από τη ζωή της. Αυτή τη φορά, η όμορφη σύζυγος του Γιάννη Μαρακάκη ζήτησε από τους followers της να της θέσουν τα ερωτήματά τους και εκείνη να απαντήσει με μεγάλη χαρά. Έτσι και έγινε!

Η Νίκη Θωμοπούλου μίλησε για το θηλασμό αποκαλύπτοντας ότι θηλάζει συνέχεια την κορούλα της και ακόμα όταν φεύγει από το σπίτι για κάποιες ώρες, αφήνει γάλα στο ψυγείο για να την ταΐσει ο μπαμπάς της. “Θηλάζω αποκλειστικά! Όπου πάω έρχεται και η μικρή. Δεν έχει χρειαστεί ακόμα να την αφήσω για πάνω από 2 ωρίτσες. Αν χρειαστεί αφήνω γάλα στο ψυγείο για τον μπαμπά της! Πριν φύγω όμως έχει φάει καλά, την έχω αλλάξει και τρέχω για τις δουλειές μου.

Παράλληλα, η ίδια ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 15 κιλά, τα οποία προσπαθεί να χάσει ακολουθώντας υγιεινή διατροφή ενώ αποκάλυψε ότι είχε μια δύσκολη γέννα. “Για μένα ήταν μια δύσκολη γέννα. Κουράστηκα και πόνεσα αρκετά! Η μικρή ήταν πολύ μεγάλη! Αλλά όλα αυτά είναι μια γλυκιά ανάμνηση… Δεν το πίστευα όταν μου το έλεγαν”, ανέφερε η Νίκη Θωμοπούλου.

Δες φωτογραφίες:

Η Νίκη Θωμοπούλου μίλησε για όλα στους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram.

Read More

And More