Νίκη Θωμοπούλου: Η σύζυγος του Μαρακάκη έκανε ένα εντυπωσιακό baby shower μαζί με τις φίλες της [pics]

Αναμφισβήτητα το 2020 θα είναι η χρονιά τους, αφού θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς! Ο λόγος για τον Γιάννη Μαρακάκη και τη Νίκη Θωμοπούλου, οι οποίοι μέχρι τις 15 Μαρτίου θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, την κόρη τους! Η όμορφη σύζυγος του γνωστού δικηγόρου βρίσκεται στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της και δεν παύει να χαίρεται κάθε στιγμή αυτής της τρυφερής περιόδου.

Πρόσφατα, η Νίκη Θωμοπούλου είπε “ναι” στο έθιμο που τα τελευταία χρόνια κάνουν όλο και περισσότερες μανούλες και διοργάνωσε ένα baby shower μαζί με τις κολλητές της σε ένα από τα μαγαζιά του Γιάννη Μαρακάκη, γεγονός που αποκάλυψαν οι καλεσμένες της μέσα από τα social media.  Σε ένα σημείο του μαγαζιού στήθηκε ένας μεγάλος πάγκος με λαχταριστά γλυκά και μπισκότα που έγραφαν “little one” ενώ στη μέση υπήρχε ένα εντυπωσιακό βάζο με ροζ τριαντάφυλλα.

Ωστόσο, hot spot του baby shower ήταν εκείνη η γωνία στην οποία η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης είχαν τοποθετήσει φωτογραφίες από την βρεφική και παιδική ηλικία τους. Η μέλλουσα μανούλα απόλαυσε αυτή την ξεχωριστή ημέρα, με το χαμόγελο στα χείλη της να προδίδει την ευτυχία της!

Δες φωτογραφίες:

 

 

Με το καλό!

Read More

And More