Νίκη Θωμοπούλου: Ποζάρει στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και εντυπωσιάζει!

Το 2019 έφερε την πιο ευχάριστη είδηση για τους δυο τους, αφού σύντομα θα γίνουν γονείς! Ο λόγος για την Νίκη Θωμοπούλου και τον Γιάννη Μαρακάκη, οι οποίοι σε περίπου τρεις μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί, το οποίο θα είναι κοριτσάκι. Ο γοητευτικός δικηγόρος και η κούκλα σύζυγός του παντρεύτηκαν πριν από τρία χρόνια και από τότε, μέρα με τη μέρα, δένονται όλο και περισσότερο.

Πρόσφατα, οι δυο τους άφησαν για λίγο την έντονη καθημερινότητά τους στην Ελλάδα και ταξίδεψαν στην Ισπανία, με σκοπό να περάσουν λίγες ξέγνοιαστες στιγμές μακριά από όλους και όλα. Την αποκάλυψη έκανε η Νίκη Θωμοπούλου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια μας δείχνει συχνά στιγμιότυπα τη ζωή της, ακόμα και τώρα που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα.

Σε μία λοιπόν από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η μέλλουσα μανούλα ποζάρει φορώντας ένα μαύρο μάξι σατέν φόρεμα, το οποίο αναδεικνύει την μυτερή κοιλιά της. Η Νίκη Θωμοπούλου έχει φουσκώσει πολύ και πλέον τόσο η κοιλιά της όσο και η χαρά της δεν κρύβονται! Και ενώ πολλές διαδικτυακές φίλες της σχολίασαν ότι περιμένει αγοράκι, στέλνοντας τις ευχές τους, το ζευγάρι περιμένει κορίτσι, όπως ο Γιάννης Μαρακάκης αποκάλυψε στο “Μαζί σου Σαββατοκύριακο”.

Δες τη φωτογραφία:

Η Νίκη Θομωπούλου είναι μια κούκλα!

Read More

And More