Νίκη Θωμοπούλου: Το δώρο που δέχτηκε από τους συνάδελφους της λίγες ημέρες πριν γεννήσει [pic]

Η αντίστροφη μέτρηση για τον ερχομό του πρώτου παιδιού τους έχει ξεκινήσει! Ο λόγος για την Νίκη Θωμοπούλου και τον Γιάννης Μαρακάκης, οι οποίοι σε λίγες ημέρες θα κρατούν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και αυτός είναι και ο λόγος που ο γνωστός δικηγόρος έχει μιλήσει λίγες φορές γι’ αυτό το κομμάτι.

Βέβαια, η Νίκη Θωμοπούλου είναι αρκετά δραστήρια στο Instagram και έτσι σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της επιλεκτικές στιγμές από την ημέρα της. Αυτή τη φορά, λοιπόν, η μέλλουσα μανούλα δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία με τη φουσκωμένη κοιλιά της και το δώρο που δέχτηκε από τους συνάδελφους της την τελευταία ημέρα της στη δουλειά.

Η Νίκη Θωμοπούλου εργάζεται στο γραφείο του συζύγου της, όμως τώρα αναμένεται να αφιερωθεί στη μητρότητα. Όπως θα δεις στο συγκεκριμένο στιγμιότυπο η ίδια διαβάζει την κάρτα με τις θερμές ευχές των συνάδελφων της και μας δείχνει το πρακτικό δώρο που της χάρισαν για την αποχαιρετήσουν.

Δες τη φωτογραφία:

Με το καλό!

Read More

And More