Νικηφόρος Χαραγκιώνης – Ευδοκία Ρουμελιώτη: Σπάνια εμφάνιση σε θεατρική πρεμιέρα [pics]

Η Ευδοκίας Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης προτιμούν να απολαμβάνουν την οικογενειακή ευτυχία μακριά από τα φώτα. Ο γιος τους άλλωστε έχει φέρει μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητά τους και τις προτεραιότητές τους. Το ζευγάρι απολαμβάνει να περνά χρόνο με τον μικρό Δημήτρη – Βασίλη αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά του οικονομολόγου, που έχει απο τον προηγούμενο γάμο του. Έχουν δημιουργήσει μια ευτυχισμένη οικογένεια και σπάνια την αφήνουν για να κάνουν κάποια κοσμική εμφάνιση.

Αν επιλέξουν να κάνουν κάποια βραδινή έξοδο θα είναι κυρίως για να δουν κάποια θεατρική παράσταση. Το TLIFE τους απαθανάτισε, το βράδυ της Τρίτης, στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Η κατάρα της Ίρμα Βεπ” στο θέατρο Βρετάνια.

Το αριστούργημα του Charles Ludlam, ιδρυτή του ανεπανάληπτου Ridiculous Theatre Company είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κωμικά θεατρικά έργα της σύγχρονης δραματουργίας.

«Η Κατάρα της Ίρμα Βεπ» είναι μια ιστορία πάθους και μυστηρίου με απίστευτες κωμικές ανατροπές. Το μεταφυσικό στοιχείο με την τραγική και ταυτόχρονα αστεία παρουσία του, οδηγεί στα άκρα τις έτσι κι αλλιώς ακραίες καταστάσεις των ηρώων της ιστορίας.

Το έργο είναι μια ευκαιρία για ρεσιτάλ ερμηνείας από δύο ηθοποιούς που πέρα από την ενσάρκωση των ρόλων τους καλούνται να εναλλάσσουν με φρενήρεις ρυθμούς… πενήντα επτά αλλαγές κοστουμιών με ταχύτητα που αφήνει άναυδο τον θεατή.

Μια θεατρική περιπέτεια γέλιου, μεταφυσικής αγωνίας και ακραίου ερωτικού πάθους.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More