Νίκησε τη λευχαιμία, την σκότωσαν οι ληστές – Η απίστευτη ιστορία της 25χρονης από την Κόρινθο

Γεννήθηκε με λευχαιμία όμως πάλεψε και νίκησε. Η μεταμόσχευση βλαστοκυττάρων μετά τη γέννηση του αδελφού της, της χάρισε τη ζωή. Όμως η μοίρα, είχε τα δικά της σχέδια για την 25χρονη Κατερίνα από την Κόρινθο και της έκοψε το νήμα ένα βράδυ, στα Ίσθμια. Της έμελλέ να πέσει πάνω σε ανταλλαγή πυρών αστυνομικών και κακοποιών.
Η μοίρα της έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Δεν ήταν ποτέ γενναία με εκείνη όμως. Η ιστορία της 25χρονης Κατερίνας Ζώγαλη, της άτυχης κοπέλας που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών ανάμεσα σε κακοποιούς και αστυνομικούς στην Κόρινθο, είναι συγκλονιστική.
Ο θάνατος της έχει προκαλέσει σοκ σε όλη την Ελλάδα. Ο τρόπος που έφυγε από τη ζωή, η ατυχία να βρεθεί στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή. Η έκκλησή της στον φίλο της με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο: “είμαι γεμάτη αίματα, έλα να με πάρεις”, του είπε.
Η 25χρονη δούλευε σε ξενοδοχείο στις Κεχριές ως βοηθός λογίστρια. Τη μοιραία στιγμή, το βράδυ της Παρασκευής γύριζε σπίτι της. Η μοίρα της είχε στήσει καρτέρι στο δρόμο, στο ύψος των Ισθμίων. Η σφαίρα από το καλάσνικοφ του ενός από τους δραπέτες χτύπησε στο έδαφος, τρύπησε το πίσω κάθισμα και σφηνώθηκε στο στήθος της.

Read More

And More