Νικητές ριάλιτι 2021: Έφτασαν μέχρι τέλους και κέρδισαν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο

Οι νικητές των ριαλιτι το 2021 – Πέτυχαν το στόχο τους, κέρδισαν την αγάπη του κόσμου και έφτασαν στην κορυφή, εξασφαλίζοντας μεγάλα χρηματικά κέρδη.

Πολλά ριάλιτι παιχνίδια μας απασχόλησαν και το 2021 στην ελληνική τηλεόραση. Κάθε πρόγραμμα με διαφορετικό περιεχόμενο, συγκεκριμένους κανόνες και πολλούς παίκτες που αποτέλεσαν θέμα συζήτησης για αρκετούς μήνες.

Αποχαιρετώντας σε λίγες ημέρες ακόμη μία χρονιά πλούσια σε τηλεοπτικά ριάλιτι, ας θυμηθούμε τους παίκτες που κατάφεραν να κερδίσουν στα πιο δημοφιλή προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης.

Survivor

Την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, ένας ακόμη κύκλος του δημοφιλέστερου ριάλιτι επιβίωσης εκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στις 27 Δεκεμβρίου 2020 και έριξε τίτλους τέλους στις 6 Ιουλίου 2021 με την ανακοίνωση του μεγάλου νικητή, Σάκη Κατσούλη. Ο 30χρονος επιχειρηματίας, μετά από έξι μήνες γεμάτους αγώνες, πείνα και πολλές αντιξοότητες στον Άγιο Δομίνικο, κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, πανηγυρίζοντας αγκαλιά με τους συμπαίκτες και τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Σάκης Κατσούλης γεννήθηκε στο Αλιβέρι Εύβοιας και από τα μαθητικά του χρόνια ξεχώρισε για τις επιδόσεις του στο ποδόσφαιρο. Όμως ένας σοβαρός τραυματισμός στοίχισε την καριέρα του στα γήπεδα. Έτσι μετακόμισε στην Αθήνα ακολουθώντας την απόφασή του να σπουδάσει Φυσικοθεραπεία.

Η συμμετοχή της αρχικά πρώην συντρόφου του, Μαριαλένας Ρουμελιώτη στο Survivor διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο καθώς το ζευγάρι φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του. Το ριάλιτι επιβίωσης τους έφερε ακόμα πιο κοντά και πλέον βιώνουν την ευτυχία και εκτός παιχνιδιού. «Όταν λέμε ότι στήριξε, στήριξε. Δεν το λέμε για το τρόπαιο, αυτό ένιωσα, αυτό είπα. Ήμουν πάντα ο εαυτός μου. Σε αυτό το παιχνίδι περνάνε έτσι οι μέρες που δεν μπορείς να σκεφτείς πολλά πράγματα, απλά αντιμετωπίζεις την κάθε ημέρα ξεχωριστά, προσπαθείς να επιβιώσεις και οι σκέψεις σου μένουν εκεί», είχε πει ο Σάκης Κατσούλης κρατώντας το τρόπαιο του Survivor αναφερόμενος στην αγαπημένη του και σε όσα βίωσε στον Άγιο Δομίνικο.

MasterChef

Ένας ακόμη κύκλος του μεγαλύτερου τηλεοπτικού διαγωνισμού μαγειρικής έκανε πρεμιέρα στο Star στις 23 Ιανουαρίου 2021 και ολοκληρώθηκε στις 10 Ιουνίου 2021 με την ανάδειξη της μεγάλης νικήτριας, Μαργαρίτας Νικολαΐδη. Οι τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ξεχώρισαν ξανά με το χιούμορ που τους χαρακτηρίζει, δοκίμασαν πολλά πιάτα και τα βαθμολόγησαν με την Μαργαρίτα Νικολαΐδη να γίνεται η πρώτη γυναίκα που κέρδισε στο Masterchef.

Η Μαργαρίτα είχε εντυπωσιάσει από νωρίς τους κριτές με τα πιάτα της. Παρά την απρόσμενη αποχώρησή της κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού μαγειρικής, στη συνέχεια επέστρεψε δυναμικά και κατάφερε να κερδίσει.

Η Μαργαρίτα κατάγεται από την Καλλονή της Μυτιλήνης. Έχει σπουδάσει μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Έχει ζήσει πολλά χρόνια στο εξωτερικό και η μαγειρική αποτελεί τρόπο ζωής για εκείνη. Αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα για να είναι δίπλα στο σύντροφό της Χρήστο Καλομοίρη, με τον οποίο πρόκειται να παντρευτούν το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως η ίδια αποκάλυψε σε συνέντευξή της. «Αυτό που σκέφτομαι εγώ και μάλλον και ο σύντροφός μου, είναι πως το επόμενο καλοκαίρι … θα τελειώνουμε!», είχε πει με χιούμορ η νικήτρια του MasterChef 5 για τον επικείμενο γάμο με τον αγαπημένο της.

Η Φάρμα

Μια νέα παραγωγή της Φάρμας, του reality που γνωρίσαμε πριν από αρκετά χρόνια στο Mega, ξεκίνησε στις 12 Μαρτίου 2021 στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη και ολοκληρώθηκε στις 11 Ιουλίου 2021 με νικητή τον Κώστα Γκρέκα. Ο Κώστας Γκρέκας κατάφερε να ανταπεξέλθει με επιτυχία στα αγωνίσματα της Φάρμας και αναδείχθηκε «Αγρότης της χρονιάς» κερδίζοντας 50.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο, αξίας 25.000 ευρώ.

Ο Κώστας Γκρέκας έχει γίνει ευρύτερο γνωστός μέσα από την καριέρα του στο μόντελινγκ αλλά και την υποκριτική. Όταν ήταν 22 ετών και δούλευε ως σερβιτόρος, δέχτηκε προτάσεις προκειμένου να ασχοληθεί με το modeling. Έτσι ξεκίνησε να συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, ενώ έχει φωτογραφηθεί για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και έχει περπατήσει σε κορυφαίες πασαρέλες διάσημων οίκων μόδας. Παράλληλα ασχολήθηκε και με την υποκριτική.

Μάλιστα το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex», το 2008 στο «Αυστηρώς Κατάλληλο» αλλά και στη δημοφιλή σειρά του Mega “Singles”. Πλέον κάνει επιλεγμένες δουλειές στο modeling και διατηρεί all day pool bar στην Καρδίτσα.

House of Fame

Μια μεγάλη μουσική ακαδημία με νεαρούς σπουδαστές άνοιξε τις πύλες της στις 15 Φεβρουαρίου 2021. Μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ παρακολουθήσαμε τις πρόβες, την καθημερινότητα και ξεχωριστές ερμηνείες στη σκηνή από επίδοξους τραγουδιστές.

Το λαμπερό μουσικό reality, με παρουσιάστρια την μοναδική Ελένη Φουρέιρα και κριτές τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Φοίβο και Γιώργο Αρσενάκο, έριξε τίτλους τέλους στις 28 Μαΐου 2021 με μεγάλο νικητή στον Στέφανο Πιτσίνιαγκα. Το έπαθλο ήταν ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records.

Κατά τη διάρκεια του  παιχνιδιού ο Στέφανος Πιτσίνιαγκας έζησε έναν μεγάλο έρωτα με την πρώην συμπαίκτριά του, Μαριάννα Κάρα. Όμως μετά το τέλος του παιχνιδιού, οι δύο νεαροί τραγουδιστές αποφάσισαν να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους ξαφνιάζοντας όσους πίστευαν ότι θα συνεχίσουν να είναι μαζί και εκτός House of Fame. «Μέσα στο σπίτι μου φαινόταν φυσιολογικό αλλά οι ζωές μας στον έξω κόσμο δεν συμβάδιζαν» αποκάλυψε πρόσφατα για τον χωρισμό του από την Μαριάννα Καρά, ο νικητής του House of Fame σε συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

 

Game of Chefs

Το ριάλιτι μαγειρικής Game of Chefs, με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου, έκανε πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ολοκληρώθηκε στις 2 Δεκεμβρίου 2021 με μεγάλο νικητή τον Αλέξανδρο Καρακατσάνη. Ο Αλέξανδρος κατάφερε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία και κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου σεφ αλλά και 50.000 ευρώ.

Ο Αλέξανδρος Καρακατσάνης γεννήθηκε στο Χολαργό και μεγάλωσε στη Σύρο. Σε ηλικία 18 ετών ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε Δομικών Έργων στην ΑΣΠΕΤΕ. Από το 1ο έτος των σπουδών του στη σχολή μαγείρευε αρκετά. Όταν η γιαγιά του έφυγε από τη ζωή, του άφησε 15.000 ευρώ και με ένα μέρος των χρημάτων αποφάσισε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Έτσι στα 21 του χρόνια γράφτηκε σε σχολή μαγειρικής και εργάστηκε σε αρκετά μαγαζιά. Τελικά επέστρεψε στη Σύρο και άνοιξε το δικό του εστιατόριο. Το χειμώνα κάνει διάφορες δουλειές και γαστρονoμικά ταξίδια, ενώ έχει εργαστεί και στην Αγγλία. Είναι παντρεμένος με την σύντροφό του από το 2013, Φανή, η οποία εργάζεται ως F&B manager και γραφίστρια. Πλέον ετοιμάζει ένα project στη Σύρο.

Top Chef

Μια νέα παραγωγή του διαγωνισμού μαγειρικής που γνωρίσαμε, πριν από περίπου δέκα χρόνια στον ΑΝΤ1, έκανε πρεμιέρα στις 5 Σεπτεμβρίου 2021 στον ΣΚΑΪ. Επίδοξοι μάγειρες έβαλαν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τα πιάτα τους περνώντας από πολλές μαγειρικές δοκιμασίες. Το ριάλιτι μαγειρικής έριξε τίτλους τέλους στις 28 Οκτωβρίου 2021 με μεγάλη νικήτρια την Ειρήνη Γιωργουδιού που πήρε το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η  Ειρήνη Γιωργουδιού ήρθε στο Top Chef από τη Ρόδο. Ο πατέρας της είναι ψαράς και έτσι η Ειρήνη έμαθε από μικρή ηλικία να αγαπά τα θαλασσινά, αλλά και να εκτιμά την αξία των απλών υλικών. Η σχέση της με τη μαγειρική προέκυψε τυχαία, αλλά από τότε που μπήκε στην κουζίνα δεν ξαναβγήκε ποτέ. Με τη νίκη της στο Top Chef θα καταφέρει να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα, το οποίο είναι να δουλέψει στις μεγαλύτερες κουζίνες του κόσμου.

Big Brother

Ο Μεγάλος Αδερφός επέστρεψε στην τηλεόραση για δεύτερη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και έκανε πρεμιέρα στις 29 Αυγούστου 2021. Το δημοφιλές reality εγκλεισμού ολοκληρώθηκε μετά από 16 εβδομάδες στις 18 Δεκεμβρίου 2021 με τους παρουσιαστές του παιχνιδιού, Γρηγόρη Γκουντάρα και Νάταλι Κάκκαβα να ανακοινώνουν το όνομα του μεγάλου νικητή, Νίκου Τακλή. Ο Νίκος Τακλής εκτός από το έπαθλο αξίας 100.000 ευρώ κέρδισε και στην αγάπη.

Ο νικητής του Big Brother, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε έρθει αρκετά κοντά με την πρώην συμπαίκτριά του, Ευδοκία Τσαγκλή. Στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του ριάλιτι αποκάλυψε ότι θα μοιραστεί το έπαθλο με την αγαπημένη του.

Ο Νίκος Τακλής είναι τουριστικός πράκτορας και εργάζεται στην Σαντορίνη. Έχει δηλώσει ότι είναι ανοιχτόμυαλος, κοινωνικός και επικοινωνιακός. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι περιζήτητος στις τουριστικές εταιρίες στο λιμάνι της Σαντορίνης γιατί εύκολα κλείνει πελάτες. Στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο Big Brother έμεινε μακριά από εντάσεις και καβγάδες και η ιδιαίτερη χημεία του με την Ευδοκία εξελίχθηκε σε μια τρυφερή σχέση.

The Bachelor

Ο δεύτερος κύκλος του δημοφιλούς ριάλιτι αγάπης The Bachelor έκανε πρεμιέρα στον Alpha στις 7 Σεπτεμβρίου 2021 με τον Αλέξη Παππά στο ρόλο του Εργένη. Το Bachelor έριξε τίτλους τέλους στις 18 Δεκεμβρίου 2021 με τον Αλέξη Παππά να επιλέγει την Αθηνά New York για σύντροφό του. Μετά από πολλά παραμυθένια ραντεβού του περιζήτητου εργένη με 25 υποψήφιες κοπέλες, η ξανθιά καλλονή τελικά ήταν εκείνη που του έκλεψε την καρδιά.

Η 26χρονη Αθηνά από την Νέα Υόρκη είχε κλέψει τις εντυπώσεις από τα πρώτα επεισόδια του The Bachelor. Μάλιστα η ηλικία της έγινε αντικείμενο σχολιασμού στα social media. Η Athena Vas, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη και ήρθε στην Ελλάδα αποφασισμένη να κατακτήσει την καρδιά του Bachelor. Είναι διάσημη fitness instructor, μοντέλο αλλά και ηθοποιός και έχει παίξει σε κάποιες ταινίες συμπεριλαμβανομένων των: Cinderella’s Ball (2021), Mail Order Bride (2019), Macabre Mansion NYC (2020), A Criminal Attempt (2020). Το όνειρό της είναι μια μέρα να αποκτήσει τη δική της οικογένεια και να μείνει για πάντα στην αγαπημένη της Ελλάδα.

«Είμαι τόσο χαρούμενη που κέρδισα την καρδιά του Αλέξη. Ανυπομονώ για το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή μας. Επιτέλους έχω τον “Άνδρα” μου», έγραψε μεταξύ άλλων η Αθηνά στην πρώτη της ανάρτηση στα social media, μετά την νίκη της στο The Bachelor.

GNTM 4

Ο τέταρτος κύκλος του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων έκανε πρεμιέρα στο Star στις 12 Σεπτεμβρίου 2021. Για ακόμη μία χρονιά οι παίκτες που κατάφεραν να λάβουν το εισιτήριο για το σπίτι του Greece’s Next Top Model, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μετά από πολλές δοκιμασίες και απαιτητικές φωτογραφίσεις μόδας, νικήτρια του παιχνιδιού αναδείχθηκε η Κυβέλη Χατζηευστρατίου. Το reality μοντέλων ολοκληρώθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2021 με πολλές εκπλήξεις, συγκίνηση και τρυφερές εξομολογήσεις από κάποιους παίκτες.

Η 19χρονη Κυβέλη γεννήθηκε στην Κέρκυρα, αλλά όταν τελείωσε το σχολείο αποφάσισε να μετακομίσει στην Αθήνα για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα. Η νεαρή καλλονή υποστηρίζει τον φεμινισμό και ονειρεύεται έναν κόσμο, όπου οι γυναίκες θα έχουν ίσα δικαιώματα. Ο χώρος του modeling την κέρδισε από τα 16 της χρόνια, όταν πόζαρε στο πλαίσιο μιας φωτογράφισης για κατάστημα ρούχων. Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο GNTM σχολιάστηκε έντονα στα social media με πολλούς να την χαρακτηρίζουν “κακιά” με αφορμή κάποια σχόλια που έκανε για τους συμπαίκτες της. Η ίδια ποτέ δεν έχασε την αυτοπεποίθησή της, έδωσε τον καλύτερο της εαυτό και τελικά κατάφερε να κερδίσει στο GNTM 4.

Στο σπίτι του GNTM, η Κυβέλη Χατζηευστρατίου ήρθε αρκετά κοντά με τον πρώην συμπαίκτη της, Ντίνο Κρίτση. Μετά τον τελικό του παιχνιδιού ήρθε η επιβεβαίωση της σχέσης τους. «Με τον Ντίνο είμαστε μαζί, οπότε χάρηκε πάρα πολύ για εμένα… Ήταν πολύ χαρούμενος, ενθουσιάστηκε, αγχώθηκε κιόλας», αποκάλυψε η Κυβέλη σε δηλώσεις της για την προσωπική της ζωή.

 

Read More

And More